Maar liefst 156 Bananendozen!

Maar liefst 156 Bananendozen!

De actie van afgelopen januari voor het inzamelen van de bananendozen was kort. Dit kwam omdat Mark en Jacco eind januari 2024 plots hun reis naar The Gambia gepland hadden. Ondanks de korte periode voor het inzamelen van de bananendozen zijn er toch maar liefst 156 Bananendozen ingezameld!

Dat is natuurlijk écht geweldig!!

Onderweg met Gambia for You!

Alle bananendozen zijn keurig opgehaald en verzonden met Gambia for You! In de weken dat wij in Gambia waren kregen we het containernummer door: 373! En de Track en Trace code: CAAU6040355 Op dit moment (09 feb. jl.) is de verwachte aankomst ongeveer 10 maart 2024.

Alle ingezamelde bananendozen zijn dus nu écht onderweg, want morgen zal het containerschip Rotterdam gaan verlaten. Spannend, want we kunnen natuurlijk niet wachten totdat alles weer aankomt en de blij gezichten van de kinderen en leraren te zien!

We willen iedereen enorm bedanken die zo hard mee heeft gewerkt om deze actie een succes te maken voor ruim 600 kinderen in The Gambia.

Inzamelingsactie Bananendozen

We streven er naar om jaarlijks in de maand januari de bananendozen inzamelingsactie te organiseren. Zo is het voor iedereen duidelijk dat wij in januari de inzameling doen, en aan het einde van de maand alle bananendozen verzenden. Wel kan er natuurlijk het hele jaar door al voorbereid worden voor deze actie. Indien je het leuk vindt kun je een dergelijke actie zelf opzetten. Wij kunnen hiervoor desgewenst foto’s, logo’s en informatie aanleveren. Lees hier de informatie van de afgelopen Bananendozen actie!

Reacties zijn gesloten.