1ste semester examens

1ste semester examens

De afgelopen weken hebben we het eerste semester van Schooljaar 2022/2023 afgerond. Voordat dit groots gevierd werd met een kerstfeest, moesten er examens gedaan worden. Zowel de kleuters als de leerlingen van Smiling Child Nursery & Lower-Basic School werden onderworpen aan examens. Voor de kleuters natuurlijk niet écht heel serieus, maar wel om hen alvast voor te bereiden op de toetsen die ze krijgen op de basisschool.

Voor de leerlingen van de basisschool gaat het er een heel stuk serieuzer aan toe. Zij moesten verschillende toetsen maken zoals, rekenen, Engels, tekenen, begrijpend lezen en meer. Onze school registreert de cijfers en Amadou Tamba zorgt ervoor dat alle cijfers netjes landelijk geregistreerd worden.

Zo worden de prestaties en ontwikkelingen van de leerlingen bijgehouden, en zien we ook de progressie die onze school doormaakt. Deze keer zonder controle van de overheid, maar straks aan het einde van dit schooljaar zullen docenten van andere scholen de examens controleren. Dat is voor veel kinderen spannend ,maar gelukkig kunnen zij zich voorbereiden tijdens de tussentijdse toetsen.

Er werden hele mooie prestaties behaald! En of de kinderen nu wel of niet goede prestaties halen, trots zijn we toch wel op hen. Hoewel het natuurlijk fijn te weten is dat over het algemeen alle kinderen hele goede toetsen hebben gemaakt.

Reacties zijn gesloten.