Aminata e Camara

Aminata e Camara

Aminata wordt al enige tijd gesponsord. Dankzij haar sponsor kan zij naar school blijven gaan. Ze verteld in dit interview graag meer over haarzelf en bedankt haar individuele sponsor. Ook jij kunt een sponsorkindje helpen via ons sponsorkind project.

Over Aminata:

Aminata zit inmiddels in de eerste klas van Smiling Child Basisschool. Ze is het zusje van Antuane e Camara. Ze gaat met veel plezier naar school! Thuis woont ze met haar 3 broers en 2 zussen op een compound. Haar ouders zijn getrouwd.

“Mijn broer en ik worden allebei gesponsord. We hebben het naar ons zin en dankzij onze sponsor kunnen wij naar school blijven gaan. Mijn ouders werken hard om ons te kunnen onderhouden. Op school vind ik het zingen het leukst. Dat maakt leren voor mij ook veel leuker. Als ik vrij ben van school speel ik vaak spelletjes met mijn vrienden en familie. Bijna al mijn vrienden zitten hier ook op school. Ik weet nog niet helemaal zeker wat ik wil worden, maar dokter lijkt mij tot nu toe het leukste. Ik hoop dat ik dat kan worden.

Tegen mijn sponsor wil ik dankjewel zeggen. Ik vind het erg leuk dat ik naar school kan door jou en daardoor ben ik erg blij. Ik had anders misschien niet naar school gekund.”

De schoolprestaties:

Volgens haar leraar doet Aminata het heel erg goed op school. Ze is heel erg goed in wiskunde en Engels. Ze is erg gemotiveerd en heeft veel vriendjes en vriendinnetjes. Bij het samenwerken aan schoolopdrachten is ze absoluut een topper!

Reacties zijn gesloten.