Bestuur

Bestuur

Het bestuur van stichting Smiling Child of The Gambia bestaat uit een voorzitter, secretaris en een penningmeester. Tevens kent het bestuur een schoolhoofd en coördinator ter plaatse:

Mark Leeuwis, voorzitter
Mark is mede-initiatiefnemer van de stichting en heeft de contacten reeds gelegd. Daarnaast plant hij samen met de secretaris de voortgang van de stichting. Als voorzitter leidt hij de overleggen en stuurt hij op informatie vanuit Gambia.

 

 

Jacco Verschoor, secretaris
Jacco is mede-initiatiefnemer en verzorgt de website, plant samen met het bestuur de acties ten behoeve van sponsorwerving voor de stichting. Daarnaast zorgt hij voor de notulen van diverse overleggen.

 

Erwin Fennema, penningmeester
Erwin verzorgt de financiën van de stichting hij ziet erop toe dat de inkomsten en uitgaven netjes verwerkt worden bij de jaarrekeningen. Daarnaast zorgt Erwin voor het juridische en financiële aspect van onze stichting.

 

Naast het dagelijks bestuur hier in Nederland kent de stichting ook personen ter plaatse. Zij bieden extra steun en zorgen voor een goede organisatie in Gambia. Tevens zijn zij nauw betrokken bij de school. 

 

Yusupha Tamba, schoolhoofd
Yusupha is schoolhoofd en daarmee dus een zeer belangrijk persoon binnen het bestuur. Hij is het eerste aanspreekpunt voor de stichting. Samen met hem maken wij dan ook de toekomst plannen voor de stichting en hij houdt ons op de hoogte van de dagelijkse activiteiten (zowel de leerlingen als ook de projecten) op school.

 

Amadou M. Tamba, coördinator 
Amadou is coördinator en eigenaar van de grond, waar de school op gevestigd staat. Hij zorgt naast diverse activiteiten voor de school, ook voor de connecties met de overheid in Gambia.