Bestuur

Bestuur

Het bestuur van stichting Smiling Child of The Gambia bestaat uit een voorzitter, een secretaris (beide met extra taken), een penningmeester en teamleden op vrijwilligersbasis.

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor onze stichting? Dan kun je je altijd aanmelden als teamlid op vrijwilligersbasis. De stichting blijft zoekende naar enthousiaste vrijwilligers die graag mee helpen meer donaties / sponsoren te werven. Stuur dan een mail naar onze stichting om je aan te melden!

Tevens wordt de stichting ter plaatse in The Gambia vertegenwoordigd door het schoolhoofd, de landeigenaar en natuurlijk onze leraren!

Mark Leeuwis, Voorzitter en Financieel Beheerder

Mark is mede-initiatiefnemer van de stichting en heeft de contacten gelegd. Hij plant samen met de secretaris de voortgang van de stichting. Als voorzitter leidt hij de overleggen en stuurt hij op informatie vanuit The Gambia. Daarnaast is hij volledig verantwoordelijk voor het financiële beheer van de stichting.

Jacco Verschoor, Secretaris en Hoofd Marketing & Sponsoring

Jacco is mede-initiatiefnemer en verzorgt de website, plant en coördineert samen met het bestuur de acties voor de stichting. Daarnaast is hij volledig verantwoordelijk voor marketing & sponsoring van de stichting.

Erwin Fennema, Penningmeester

Erwin zorgt voor de jaarstukken, belastingadvies etc. waardoor integriteit voldoende geborgd is.

Rosanna van Poppel, Vrijwillig Teamlid Marketing & Sponsoring

Rosanna ondersteunt het hoofd marketing & sponsoring van de stichting. Daarnaast coördineert en plant Rosanna samen met hoofd marketing verschillende acties.

Naast het bestuur en de teamleden op vrijwilligersbasis hier in Nederland kent de stichting ook personen ter plaatse. Zij bieden extra steun en zorgen voor een goede organisatie ter plaatse. Zij zijn nauw betrokken bij de school en alle kinderen.

Yusupha Tamba, Schoolhoofd

Yusupha is het schoolhoofd en daarmee dus een zeer belangrijk persoon binnen de stichting. Hij is het eerste aanspreekpunt voor ons en samen met hem maken wij de toekomstplannen voor de stichting en houdt hij ons op de hoogte van de dagelijkse activiteiten (zowel de leerlingen als ook de lopende projecten) op school.

Amadou Tamba, Landeigenaar

Amadou is eigenaar van de grond, waar de school op gevestigd staat. Hij zorgt naast diverse activiteiten voor de school, ook voor de connecties met de overheid in The Gambia.

Onze Leraren!

De leraren zetten zich met hart en ziel in om de kinderen een hygiënische en veilige schoolomgeving te geven. Omdat de school elk jaar groeit komen er elk jaar ook leraren en stagiaires bij. Wat zijn wij ontzettend trots op deze kanjers!