Cadeaus voor sponsorkinderen

Cadeaus voor sponsorkinderen

Via onze stichting is het mogelijk een kind en zijn/haar familie te helpen met het maandelijkse schoolgeld. Zo doneer je maandelijks voor een sponsorkindje. Uiteraard staat het je dan vrij om hem/haar een cadeau of brief toe te sturen. Wij willen geen soortgelijk “Foster Parents Plan”, maar begrijpen dat af en toe verbinding met je sponsorkindje wenselijk kan zijn. Lees meer over de mogelijkheden voor een sponsorkindje.

Enkele sponsoren gaven de afgelopen dagen een verrassing aan hun sponsorkindje, in de vorm van een mooie brief, een cadeau of gaven een extra zak rijst van maar liefst 50kg. Dit laatste is het grootste en meest gewenste cadeau dat je hier in The Gambia kunt geven. Met maar liefst 50kg rijst, kan het hele gezin genieten van het cadeau en help je hen met de basis van hun eten.

Blije sponsorkinderen.

We mochten maar liefst 7 sponsorkinderen enorm blij maken met hun cadeaus. Zo ontvingen Abdoulie, Muhammed en Isatou een prachtige zakrijst van 50kg per gezin. Abdoulie B. en Kaddy kregen een mooie brief van hun sponsor, speciaal kwam de moeder van Abdoulie B. nog even bedanken. Jainaba kreeg van haar sponsor een mooie brief met cadeautjes, ze was helemaal blij verrast! En Marie kreeg van haar sponsor een prachtige Singer (naaimachine), omdat zij graag kleermaakster wil worden.

De sponsorkinderen waren ontzettend blij en verrast. Tegelijk zijn ze dan enorm verlegen en dankbaar. Wij delen je graag enkele foto’s van het uitdelen van de cadeaus!

Reacties zijn gesloten.