De laatste fase van de basisschool!

De laatste fase van de basisschool!

In de afgelopen jaren hebben we veel kunnen realiseren en langzaam aan gaat de ultieme droom van vele kinderen en ouders in vervulling. Smiling Child Lower-Basic School is bijna klaar. Afgelopen september konden we klaslokaal 4 & 5 in gebruik nemen.

Met deze veranderingen maken we een grote vooruitgang. Wij zijn ongelofelijk dankbaar voor iedereen die ons de afgelopen jaren heeft gesteund in het realiseren van deze droom voor de kinderen en hun ouders. Het is dan ook écht ongekend bijzonder nu we de laatste fase bereiken. Samen geven we ruim 500 kinderen een kans op een betere toekomst!

Voor klaslokaal 6 & de bibliotheek hopen we te starten begin november. De bedoeling is dat de ouders zelf de bibliotheek gaan bouwen met hulp van de aannemer. Voor deze laatste fase hebben wij jouw hulp écht nodig en hopen wij dat je ons hierbij wilt helpen.

Inmiddels hebben we ook een actie uitgezet via Facebook, maar zo is het ook mogelijk om direct te steunen via deze link: //betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=z42BeuguSCK-_RV5EogVTg&fbclid=IwAR3pJRiDqcSpiRuSSzt4zHYNdT0Xsd50GE0vtDpEnbe52wWGkV0AS7QPIUg&qsl_reqcnt=1

Samen bouwen we aan een betere toekomst voor deze kinderen in The Gambia. Help je mee?

De laatste fase van de bouw! Help je mee?
Reacties zijn gesloten.