De winnaars & schoonmaakspullen!

De winnaars & schoonmaakspullen!

Het einde van onze reis komt alweer in zicht. Wat zijn de weken voorbij gevlogen! We hebben mooie herinneringen gemaakt en we zijn dankbaar dat we samen met alle sponsoren zo veel kunnen betekenen voor de kinderen. Steeds weer maken we een verschil in de toekomst van de kinderen. Dat kunnen we niet alleen en daarom is het belangrijk dat we dit met elkaar kunnen en blijven doen.

Schoonmaak spullen

Yus, vertelde ons dat hij eigenlijk helemaal geen schoonmaakspullen meer heeft. De materialen gaan kapot en de sop raakte op. Dus we kochten deze week nieuwe schoonmaakspullen op de markt van Lamin. Zo struinden we over de markt van winkel naar winkel, om alle spullen bij elkaar te vergaren. Ook wel een leuke bezigheid, want je maakt op een andere manier kennis met het dorp. We kochten chloor en zeep, bezems en dweilen.

De winnaars & voetbaltenues!

Heel bijzonder de winnaars van de afgelopen semesters van Schooljaar 2021/2022. Sinds vorig jaar hanteert de school een soort competitie, om de leerlingen te stimuleren beter te leren en trouw hun huiswerk te maken. Er werd een hele mooie en dankbare ceremonie gehouden waarbij Yus en de leraren nog eens hun dankbaarheid benadrukte aan de stichting en alle sponsoren!

Het doel is dat de winnaars hun positie vast blijven houden, maar voor de andere leerlingen is het doel om beter te presteren zodat zij volgend jaar hun cadeau krijgen. Per klas was er een top 3 en deze kregen allemaal een mooi cadeau uit de 90 bananendozen die we eerder dit jaar toestuurden! Over het algemeen hebben alle kinderen bijzonder goed gepresteerd. Dus we mogen trots zijn op alle kinderen.

Op verzoek van Ousman kochten wij nog extra voetbaltenues voor de leeftijd van 9-11 jaar. Deze konden we overkopen van een andere stichting die ze hier beschikbaar stelden. Ousman wilde deze tenues graag hebben voor zijn kinderen, zodat de kleding beter zou passen voor de kinderen van Smiling Child Football Academy! Mark overhandigde de voetbalkleding aan Ousman.

Reacties zijn gesloten.