Een baksteen voor een 10-tje!

Een baksteen voor een 10-tje!

Mark en Jacco ervaren een bijzondere tijd in The Gambia. Na bijna 5 maanden is het weerzien met de leraren en kinderen enorm fijn. We maken veel mee en tijdens deze dagen wordt er niet stil gezeten. Halverwege deze reis sloot Dion Jordens bij ons aan. Die voor de stichting zijn stage vanuit het Montessori College Twente hier volgt.

Klaslokalen 4 & 5

Het regenseizoen, ook wel de groene tijd of het groene seizoen is vlakbij. En dit is soms best wel te merken door heftige regenbuien. De klaslokalen 4 en 5 van de basisschool vorderen snel. Inmiddels worden de ramen en deuren gehangen en liggen er al plavuizen. We zijn al ongelofelijk blij met dit resultaat. Als het weer een beetje meevalt en de leraren kunnen doorwerken dan is de verwachting dat de klaslokalen in september opgeleverd worden.

Klaslokaal 6 en Bibliotheek.

Hoe ongelofelijk mooi zou het zijn als we dan in september ook de laatste zet voor Klaslokaal 6 en de Bibliotheek kunnen geven? Dan is de droom voor een basisschool in het dorpje Lamin-Kerewan, The Gambia gerealiseerd. De kinderen verheugen zich op de volwaardige basisschool, want zonder deze basisschool is het voor hen dikwijls 1 uur tot 1,5 uur lopen over de onverharde wegen naar de dan dichtstbijzijnde basisschool! Dat wordt meestal niet gedaan, waardoor kinderen al na de kleuterschool niet meer verder leren.

Draag jij een (bak)steen bij?

Dat willen we voorkomen en we hopen natuurlijk dat wij op jouw steun mogen rekenen! Wil jij een handje helpen of een steentje bijdragen? Dat zou écht geweldig zijn. De actie “Een baksteen voor een 10-tje”, is daarom in het leven geroepen.

Je doneert gemakkelijk online via deze link:

//betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=RJaPf7oIRgW6T4fDWtMAqw

Mocht je liever een bankoverschrijving willen doen dan kan dat natuurlijk ook via:

RABOBANK IBAN:
NL58RABO0319052478
T.N.V.: Smiling Child of The Gambia
O.V.V.: Een baksteen voor een 10-tje

Over de donaties

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach!

Onze stichting heeft als doel het toegankelijk maken van primair onderwijs en daarmee ook te voorzien in goede schoolvoorzieningen. Zodat er een veilige en toegankelijke leeromgeving ontstaat voor alle kinderen. Aangezien de stichting een privé initiatief van Mark en Jacco is, kunnen wij persoonlijk ervoor zorgen dat 100% van jouw gift ten goede komt aan de doelen van de stichting. Door jouw steun en hulp kunnen we er met elkaar voor zorgen dat kinderen een kans krijgen op een betere toekomst!

ANBI-Status. De stichting heeft de status Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit houdt in dat voor zowel particulier als zakelijk en bedrijven het mogelijk is de stichting te steunen. Onder bepaalde voorwaarden is dan zelfs jouw gift belasting aftrekbaar. Wil je precies weten hoe dit zit? Kijk dan even op de website van de belastingdienst of vraag het na bij jouw boekhouder/accountant.

Op een andere manier helpen? Lees dan hier over alle mogelijkheden of stuur ons een berichtje.

Reacties zijn gesloten.