Een extra’tje voor Gambia?

Een extra’tje voor Gambia?

De stichting werkt hard aan het nieuwe schooljaar 2023 & 2024. De kinderen komen vanaf aankomende maandag terug naar school, dan verwelkomen we ruim 600 kinderen! De stichting ontwikkeld gestaagd door, en nu de laatste fase van de bouw inzicht komt, gaan we het komende schooljaar vooral opknappen en onderhouden…

Een extra’tje voor de leraren en kinderen?

Met alle dramatische natuurrampen, de oorlog en andere crisissen in de wereld vonden we het niet gepast een grote actie op te zetten. De dramatische situaties in de wereld zorgden ervoor dat wij onze aandacht niet te veel op onze stichting wilden vestigen.

Persoonlijk vinden wij het lastig, om in deze tijden, om extra steun te vragen voor de kinderen en de scholen in The Gambia. Toch doen we graag een beroep op iedereen die dit wil of kan, want onze reserves raken uitgeput. Zou jij onze stichting een duwtje in de rug willen geven? Dat zou namelijk écht geweldig zijn.

Voor de “extra’tjes” hebben we een speciaal betaalverzoek hiervoor aangemaakt:
//betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=gaVGbo6qT_aarEHAPypTjw

De donaties komen 100% ten goede aan de stichting, de kinderen en de leraren. Wij zorgen hier persoonlijk voor. En zoals je weet heeft onze stichting een ANBI-status, waarmee jouw gift onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar is. Uiteraard is het ook mogelijk om zakelijk te doneren, wij sturen je graag een factuur.

Met ieder extra’tje kunnen wij een groot verschil maken.

Ieder extra’tje zorgt ervoor dat wij met onze stichting een groot verschil kunnen maken voor de leraren, de ruim 600 kinderen en de scholen in The Gambia. Wij zijn iedereen dan ook ontzettend dankbaar voor de liefde en de steun, samen geven we de kinderen een kans op een betere toekomst.

Met de extra’tjes willen we heel graag het onderhoud aan de schoolvoorzieningen verbeteren, wellicht dat er ruimte ontstaat om eens extra voedsel uit te geven aan de armste gezinnen en willen we met liefde en plezier iets extra’s kunnen doen voor de leraren en de kinderen. Help je ons mee?

Reacties zijn gesloten.