Een gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Een gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Wij wensen je namens ons volledige bestuur, de kinderen en leraren een gezond, gelukkig en vooral liefdevol Nieuwjaar. Dat het jaar zich mag vullen met vele momenten die je doen lachen en stralen van geluk en liefde.

Met de stichting kijken we terug op een mooi jaar waarin we veel in gang hebben gezet en waarin veel is gerealiseerd! Uiteraard met als hoogtepunt dat de basisschool nu officieel volledig staat, en ook dat meerdere sponsoren de Smiling Child Nursery en Lower Basic Schools bezochten!

Wij zijn ongelofelijk dankbaar voor alle hulp en steun die we telkens weer mogen ontvangen voor inmiddels ruim 600 kinderen in The Gambia. En dit nieuwe jaar staat er weer veel op de plannen! Dus hopen wij op je te mogen blijven rekenen.

2024, is weer van start gegaan!

Het nieuwe jaar is weer gestart met de bananendozen inzamelingsactie. In de maand januari zamelen wij tot 20 januari de bananendozen met (tweedehands) spullen in. We zamelen (tweedehands) spullen in voor de kinderen, leraren en gezinnen, maar daarnaast natuurlijk ook voor de school, zoals schriften, boeken, krijtjes en de Smiling Child Football Academy, zoals, tenues, voetbalschoenen, trainingsmaterialen. Klik hier voor de gehele update.

Reacties zijn gesloten.