Een hele dikke knuffel!

Een hele dikke knuffel!

De afgelopen periode verbleven wij 3 weken in The Gambia. Het was weer een bijzonder reis. Hoewel de Paasvakantie en Ramadan ervoor zorgde dat we niet zoveel op school hoefden te zijn, is er toch weer veel gedaan, en konden wij weer heel veel betekenen.

Met liefde en passie zetten wij ons alweer 6 jaar in voor de kinderen in Lamin-Kerewan. We zorgen samen met onze sponsoren ervoor dat ruim 550 kinderen naar school kunnen gaan. Tegelijk bouwen we aan betere schoolvoorzieningen voor de ontwikkelingen van de kinderen. Samen met de leraren dragen wij als stichting bij aan een kans op een betere toekomst.

6 jaar? Wat is nu eigenlijk 6 jaar. De tijd vliegt voorbij. Toen wij 6 jaar geleden begonnen kwamen de eerste hummeltjes nog tot onze knieën en nu zijn ze ons al bijna voorbij gegroeid. Als je terugkijkt lijkt het alsof het gisteren was dat we met onze stichting zijn begonnen! Toen nog met een kleuterschool in een zeer erbarmelijke situatie.

Wij zijn dankbaar en voelen ons bevoorrecht dit mooie avontuur te zijn aangegaan. Niet alleen sloten wij de kinderen en leraren in ons hart, maar ook het land en de vele gezinnen die bij de kinderen horen. Ook gaven de gezinnen ons de kans om zelf nog een stap dieper te gaan door officieel onze zoons te adopteren. Het is al 6 jaar lang een bijzondere reis, afgewisseld met een rollercoaster aan emoties! En we blijven verder gaan, want we ervaren hoeveel we kunnen bijdragen in The Gambia!

Wil jij je aansluiten bij onze stichting?

Een stichting kan niet alleen draaien. Wij (Mark & Jacco) kunnen het niet alleen, daarom zijn wij destijds onze stichting gestart. Samen kunnen we een verschil maken in de vele levens van de kinderen, daarom is het mogelijk onze stichting tijdens jouw vakanties te bezoeken.

Ook is het mogelijk om bij te dragen aan een betere toekomst voor deze kinderen in één van de armste landen ter wereld! Het is hard nodig, want alleen samen kunnen wij hen die kans op een betere toekomst geven! Wil je meehelpen? Laat het ons dan weten of lees de verschillende mogelijkheden; sponsoren.

Mark & Jacco zorgen er persoonlijk voor dat 100% van jouw gift ten goede komt aan de doelen van de stichting en direct aan de kinderen! Tevens kent onze stichting de ANBI-status, wat inhoud dat onder bepaalde voorwaarden jouw financiële gift belasting aftrekbaar is. Hiermee is het aantrekkelijk om zowel privé als zakelijk bij te dragen aan onze stichting.

Reacties zijn gesloten.