Eigen taxi’s in Gambia

Eigen taxi’s in Gambia

Ja, nu is de weg naar Smiling Child Nursery & Lower Basic School nog makkelijker. Een aantal taxi’s in Gambia rijden rond met de stickers van onze stichting. Zo zijn we nog meer vertegenwoordigd, en is het nog makkelijker om onze school te bezoeken.

Tijdens een bezoek aan school wordt je hartelijk ontvangen door ons schoolhoofd, die je met heel veel plezier een rondleiding geeft over het schoolterrein. Je leert de leraren en kinderen kennen en je ziet met eigen ogen alle activiteiten die wij ondernemen voor de school en de kinderen.

De stickers en visitekaartjes zijn mogelijk gemaakt door onze partners Appart-Studio en Grootsgedrukt. Ontzettend bedankt!

Businesscards:
Zowel ons schoolhoofd ‘Yus’ als de taxichauffeur ‘Yusupha’ hebben visitekaartjes gekregen. Zo kun je ze altijd bereiken wanneer je in Gambia bent. Je bent dus van harte uitgenodigd om onze school eens te bezoeken.

Links: ‘Yusupha’ taxichauffeur. Rechts: ‘Yus’ schoolhoofd en ‘Sainey’ leraar aan 1ste klas van de basisschool.

Samenwerking:
Eerder vertelde we je al eens dat we een samenwerking zijn aan gegaan met The Gambia Education Project. Zij zetten zich in voor de kinderen van de Lucy Memorial School. Met dank aan hun medewerking rijdt ook hun taxi met stickers van onze stichting. Mocht je de auto herkennen, dan kun je altijd aan chauffeur ‘Lamin’ vragen om je naar onze school te brengen.

Taxichauffeur ‘Lamin’ plaatst hier de sticker.
Reageren is niet mogelijk.