Diensten

Diensten

Het steunen van onze stichting hoeft niet alleen financieel. Dit kan eveneens met verschillende diensten.

Onze stichting is afhankelijk van bedrijven of instellingen die graag belangeloos hun diensten ter beschikking stellen voor onze stichting. Je kunt ons altijd helpen. Wellicht dat wij hieronder niet jouw dienst kenbaar hebben gemaakt, maar wil je dit wel aan ons kenbaar maken? Dat is natuurlijk mogelijk, je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Jouw steun komt 100% ten goede aan de activiteiten van de stichting.

Wij hebben alle steun hard nodig, op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar:

  • Drukkerij; ter ondersteuning van ons drukwerk zoals folders, flyers, posters, stickers, ansichtkaarten en visitekaartjes.
  • Website bouwer/ontwikkelaar; ter ondersteuning van deze website en het professionaliseren hiervan.
  • Textiel drukker; voor unisex t-shirts of poloshirts met bedrukking van het logo van onze stichting

Wij zijn je enorm dankbaar voor jouw steun. Als blijk van waardering houden wij je graag op de hoogte van de voortgang. Als tegenprestatie geven wij graag een presentatie over de stichting bij jouw bedrijf of instelling. Indien je de stichting graag wenst te steunen op regelmatige basis, dan vermelden wij jouw bedrijf, school of instelling uiteraard als onze partner. Alleen met elkaar, maken wij het verschil!

Wens jij de diensten van jouw organisatie ter beschikking te stellen ten behoeve van onze stichting? Neem dan contact met ons op.

Keer terug naar “Doneren