Materialen

Materialen

Materialen

Onze stichting is afhankelijk van giften van derden. Naast financiële giften hebben wij zeer zeker ook materialen nodig. Wij zijn naar veel verschillende materialen op zoek. Al staat het er niet bij, dan kunnen we vast wel weer een andere stichting bij ons in de buurt steunen. Uw gift wordt altijd goed besteed. Helaas zijn wij wel afhankelijk van de afvaarten voor de containerschepen.

Wij willen zo veel mogelijk gebruik maken van de materialen die ter plaatse zijn te maken of te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat wij eveneens de lokale bevolking in de directe omgeving van de school kunnen steunen. Echter blijven er benodigdheden nodig die daar niet te verkrijgen zijn, of de kwaliteit laat te wensen over.

Donate English Books_Engelse Boeken doneren

Materialen die we zoal kunnen gebruiken;

  • Blackboards,
  • Krijt,
  • Kleuter stoelen,
  • Kleuter tafels,
  • Rugtassen,
  • Engelstalige kleuterschoolboeken.

Deze artikelen mogen juist gebruikte artikelen zijn die nog in kwalitatief goede staat zijn. Wij zijn uw steun enorm dankbaar!

Uiteraard kunt u ons ook steunen met het doneren van pennen, schriften, schoolboeken en potloden, maar zijn deze artikelen ook ter plaatse in Gambia te verkrijgen. Daar het verzenden met een container vrij kostbaar is, zullen wij op het moment dat wij grote materialen gaan verschepen een inzameling houden voor de kleinere artikelen.

Wilt u de stichting steunen en helpen de materialen bij elkaar te krijgen? Laat het ons weten. Alle materialen komen 100% ten goede aan de school.

Keer terug naar “Doneren