Materialen

Materialen

Onze stichting is afhankelijk van giften van derden. Naast financiële giften hebben wij zeer zeker ook materialen nodig. Wij zoeken steeds weer naar partners, bedrijven, scholen, instellingen of particulieren die ons graag helpen. 

Wij willen zo veel mogelijk gebruik maken van de materialen die ter plaatse zijn te maken of te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat wij eveneens de lokale bevolking in de directe omgeving van de school kunnen steunen. Echter blijven er benodigdheden nodig die daar niet te verkrijgen zijn, of de kwaliteit laat te wensen over.

Donate English Books_Engelse Boeken doneren

Materialen zouden kunnen zijn:

  • Blackboards,
  • Krijt,
  • Rugtassen,
  • Engelstalige kleuterschoolboeken,
  • Speeltoestellen.

Hierbij gaat het om gebruikte materialen die nog wel in kwalitatief goede staat zijn.

Uiteraard kun je ons ook steunen met het doneren van pennen, schriften, schoolboeken en potloden, maar zijn deze artikelen ook ter plaatse in Gambia te verkrijgen. Daar het verzenden met een container vrij kostbaar is, proberen wij dit zo betaalbaar en efficiënt mogelijk te realiseren.

Wil je de stichting steunen en helpen de materialen bij elkaar te krijgen? Laat het ons weten. Alle materialen komen 100% ten goede aan de school en de kinderen in The Gambia.

Keer terug naar “Doneren