Maandelijks doneren

Maandelijks doneren

Maandelijks doneren

Onze stichting is dankbaar voor iedere donatie, groot of klein. Natuurlijk zijn wij druk zoekende naar enthousiaste donateurs die zich zelfs als ambassadeurs voor onze stichting zich willen inzetten. Een maandelijkse donatie aan de stichting zou fantastisch zijn. Dat kan natuurlijk op twee manieren:

  • “Stichting”: U kiest er voor maandelijks de stichting een bedrag te doneren. Hier zal de stichting zorgvuldig mee omgaan. Uw donaties zijn hard nodig in deze periode om een veilige situatie te creëren voor de kleuters onze school. U doneert maandelijks aan de stichting? Ieder bedrag is welkom.
  • “Sponsor een kind”: U kiest ervoor maandelijks een kind te sponsoren. Dat is mogelijk al vanaf €  5,00 per maand sponsort u een kind, want voor € 60,00 per jaar kunnen onze kinderen een jaar lang naar school. Wij zijn hiervoor wel opzoek naar minimaal 60 donateurs.

Het sponsoren van een kind is niet eenvoudig, want na 4 jaar kleuterschool zal uw kind naar het basis- en daarna naar het voorgezet onderwijs gaan. Per soort onderwijs zal het maandelijkse bedrag omhoog gaan. Stopt u met het sponsoren van een kind? Dan zullen wij actief opzoek gaan naar een nieuwe sponsor, want als u stopt met het sponsoren, dan is er voor het kind geen mogelijkheid meer om naar school te gaan. Wij selecteren immers de allerarmste, zodat zij ook een kans hebben!

Uw gift wordt 100% besteed ten gunste van de kinderen in het afgelegen gedeelte van het dorpje Lamin. De kinderen gaan naar school bij Rosy Apple Noel Baker Nursery School welke door onze stichting is geselecteerd te ondersteunen. Graag stellen wij kinderen aan u voor, houd hiervoor ook de nieuwsbrief in de gaten.

Klik hier om de verschillende interviews met kinderen te lezen.

Uw gift is hard nodig, doneren kunt u op:

Het IBAN-rekeningnummer:  NL58RABO 0319 0524 78
Ten name van: Smiling Child of The Gambia.

Smiling Child of The Gambia heeft een ANBI-status. Giften aan de stichting zijn belasting aftrekbaar.

Keer terug naar “Doneren