Maandelijks doneren

Maandelijks doneren

Stichting Smiling Child of The Gambia is afhankelijk van financiële donaties van sponsoren. Samen geven we kinderen en leraren een kans om verder te ontwikkelen en dus een kans op een betere toekomst. Wij garanderen je dat 100% van jouw donatie ten goede komt aan de kinderen en de doelen van onze stichting.

Maandelijks doneren kan op twee manieren:

  • “Word een vriend”: Door een vriend te worden van onze stichting doneer je maandelijks algemeen aan de stichting. Deze algemene donatie wordt ingezet voor de leraren en kinderen op school. Zo voorzien we met de algemene donaties in salaris, een leerprogramma voor de leraren, lesgeld voor de kinderen, eten en drinken op school en een gedeelte onderhoud aan Smiling Child Nursery School en Smiling Child Lower Basic School. Je leest hier meer over ons vrienden-programma.
  • “Sponsorkindje”: Ook is het mogelijk om een kindje individueel te sponsoren bij zijn/haar schoolgeld. Dat is mogelijk vanaf € 5,00 per maand voor een kleuter of € 8,50 per maand voor een basisschool leerlingen. Door een kind te sponsoren ga je een lange termijn verbintenis aan. Daarom is het belangrijk om vooraf de sponsorvoorwaarden en het hele programma door te lezen. Je leest hier meer over ons sponsorkind-programma.

Is er een incasso mogelijk?

Voor het maandelijks doneren blijf jezelf de regie houden over jouw donatie. Onze stichting kent geen incasso, omdat wij geloven dat het bijdragen aan de doelen van onze stichting vanuit je hart moet komen. Daarnaast kosten het instellen van een incasso veel geld, dat we beter kunnen besteden aan de kinderen zelf.

Hoe kan ik me aanmelden?

Wat ontzettend leuk dat jij je wil aanmelden! Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij en dankbaar voor. Lees nog wel even de informatie op “Word een vriend” of “Sponsorkindje“. Om je aan te melden stuur je eenvoudig een mailtje met jouw contactgegevens en je keuze aan info@smilingchildofthegambia.nl.

Hoe kan ik mijn bijdrage stoppen?

Uiteraard heb je zelf de regie over jouw bijdrage aan de stichting. Wil je stoppen? Dat vinden wij voor het belang van de kinderen ontzettend jammer. We hopen dat je nog eens aan ons denkt. Om te stoppen, vragen wij je wel even een berichtje aan ons te sturen, zodoende kunnen we dit bijhouden in onze administratie.

Komen de donaties goed terecht?

Wij garanderen je dat zo goed als mogelijk alle donaties 100% ten goede komt aan de kinderen en het doel van de stichting in The Gambia. Het is ons streven zo zuiver mogelijk de stichting te leiden. Daarbij is onze visie dat we samen ervoor zorgen dat deze kinderen een kans krijgen op een betere toekomst! Namens de kinderen, leraren en het bestuur willen wij je bedanken voor jouw gift.

Wil jij ons helpen? Samen geven we kinderen in The Gambia een kans op een betere toekomst.

Het IBAN-rekeningnummer:  NL58RABO 0319 0524 78
Swiftcode: RABONL2U
Ten name van: Smiling Child of The Gambia

Smiling Child of The Gambia heeft de ANBI-status. Hiermee zijn giften onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar. Je leest hier meer over op de website van de belastingdienst.

Keer terug naar “Doneren