Maandelijks doneren

Maandelijks doneren

Maandelijks doneren

Onze stichting is dankbaar voor iedere donatie, groot of klein. Natuurlijk zijn wij druk zoekende naar enthousiaste donateurs die zichzelf als ambassadeurs voor onze stichting willen inzetten. Een maandelijkse donatie aan de stichting zou fantastisch zijn. Dat kan natuurlijk op twee manieren:

  • “Sponsor algemeen”: Op deze manier kiest u er voor om maandelijks een donatie aan de stichting te doen. Dat is mogelijk vanaf € 5,00 per maand. Deze donatie wordt alleen niet specifiek toegewezen aan een individueel kind. Uiteraard zijn wij u ontzettend dankbaar! Met uw maandelijkse donatie, zorgen we voor een betere schoolomgeving.
  • “Sponsor een individueel kind”: U kiest ervoor maandelijks een kind individueel te sponsoren. Dat is ook al mogelijk vanaf €  5,00 per maand, want voor € 60,00 per jaar kunnen onze kinderen een jaar lang naar school. Indien uw kind van de kleuterschool naar de basisschool gaat zal het bedrag worden verhoogd naar € 8,50 per maand. Bij deze donatie koppelt de stichting wel een kind individueel aan de sponsor.

Kinderen individueel sponsoren vraagt van ons de nodige administratie. Met heel veel liefde willen we hiermee starten om onze sponsoren nog meer betrokkenheid te geven bij de stichting. Om deze stap te zetten hebben Mark en Jacco hier lang over nagedacht. Zo simpel is het namelijk niet, denk aan gelijkheid op school, cadeaus die toegestuurd kunnen worden naar het sponsorkind en wat als het kind ziek wordt? Zo maar een paar vragen waar wij mee kampen, maar tegelijkertijd willen wij de sponsor de liefde en het betrokken gevoel niet onthouden.

Omdat het sponsoren van een kind niet eenvoudig is hebben we een aantal voorwaarden opgesteld. Zodoende kun jij zelf bepalen of je een kind individueel wilt sponsoren en hiervoor een weloverwogen beslissing kunt nemen. Download hier de sponsorvoorwaarden.

Als je besluit een kind individueel te sponsoren, dan vragen wij jouw adresgegevens, telefoonnummer en e-mail adres zodat wij je op de hoogte kunnen houden over het kind. Graag ontvangen wij jouw gegevens per e-mail met het verzoek een individueel kind te sponsoren. Je kunt de e-mail sturen aan info@smilingchildofthegambia.nl. Je ontvangt dan van ons een e-mail met nog eens de voorwaarden en het toegewezen kind(eren). Vergeet niet aan te geven of je een kleuter wil sponsoren voor € 5,00 per maand of een basisschool leerling voor € 8,50 per maand.

Bedankt voor jouw steun! Wij garanderen je dat 100% van jouw gift ten goede komt aan de kinderen in Gambia of aan jouw sponsorkind. 

Uw gift is hard nodig, doneren kunt u op:

Het IBAN-rekeningnummer:  NL58RABO 0319 0524 78
Ten name van: Smiling Child of The Gambia

Klik hier om de verschillende interviews met kinderen te lezen.

Smiling Child of The Gambia heeft een ANBI-status. Giften aan de stichting zijn belasting aftrekbaar.

Keer terug naar “Doneren