Maandelijks doneren

Maandelijks doneren

Maandelijks doneren

Als stichting zijn wij afhankelijk van financiële donaties. Hierbij is het belangrijk te weten dat iedere donatie voor 100% ten goede komt aan het realiseren van de doelen van de stichting en de kinderen in Gambia!

Een maandelijkse donatie aan de stichting zou fantastisch zijn. Dat kan op twee manieren:

  • “Sponsor algemeen”: Op deze manier kiest u er voor om maandelijks een donatie aan de stichting te doen. Van uw maandelijkse donatie zorgen wij ervoor dat we de leraren in dienst kunnen houden! Hierdoor kunnen wij dan een beter onderwijsklimaat voor de leerlingen bieden. Daarbij bent u niet gebonden aan een kindje die op uw steun zal gaan rekenen.
  • “Sponsorkindje”: U kiest ervoor maandelijks een kind individueel te sponsoren. Dat is al mogelijk vanaf €  5,00 per maand, want voor € 60,00 per jaar kunnen onze kleuters een jaar lang naar school. Indien uw kind van de kleuterschool naar de basisschool gaat zal het bedrag worden verhoogd naar € 8,50 per maand. Bij deze donatie koppelt de stichting wel een kind individueel aan de sponsor.

Sponsorkindje in Gambia

Kinderen individueel sponsoren vraagt van ons de nodige administratie. Met heel veel liefde willen wij dit verzorgen om onze sponsoren nog meer betrokkenheid te geven bij de stichting. Wij hebben hier zelf wel lang over na moeten denken. Zo simpel is het namelijk niet, denk aan gelijkheid op school, cadeaus die toegestuurd kunnen worden naar het sponsorkind en wat als het kind ziek wordt? Zomaar enkele vragen waar wij mee kampen, tegelijkertijd willen wij de sponsor de liefde en het betrokken gevoel niet ontnemen.

Sponsorvoorwaarden voor een sponsorkindje

Het sponsoren van een kind is voor onze stichting niet eenvoudig, wij hebben daarom een aantal voorwaarden opgesteld. Zodoende kun jij zelf bepalen of je een kind individueel wilt sponsoren en hiervoor een weloverwogen beslissing kunt nemen. Download hier de sponsorvoorwaarden.

Als je besluit een kind individueel te sponsoren, dan vragen wij jouw adresgegevens, telefoonnummer en e-mail adres zodat wij je op de hoogte kunnen houden over het kind en de activiteiten van onze stichting.

Graag ontvangen wij jouw gegevens per e-mail met het verzoek een individueel kind te sponsoren. Je kunt de e-mail sturen aan info@smilingchildofthegambia.nl. 

Je ontvangt dan van ons een e-mail met nog eens de voorwaarden en het toegewezen kind(eren). Vergeet niet aan te geven of je een kleuter wil sponsoren voor € 5,00 per maand of een basisschool leerling voor € 8,50 per maand. 

Wij garanderen je dat 100% van jouw gift ten goede komt aan de kinderen in Gambia of aan jouw sponsorkind. Bedankt voor jouw steun! 

Jouw gift is hard nodig!

Het IBAN-rekeningnummer:  NL58RABO 0319 0524 78
Ten name van: Smiling Child of The Gambia

Klik hier om de verschillende interviews met kinderen te lezen.

Smiling Child of The Gambia heeft een ANBI-status. Giften aan de stichting zijn belasting aftrekbaar.

Keer terug naar “Doneren