Partners

Partners

Partnerprogramma

Word vaste partner van onze stichting en krijg een vermelding op de website onder het tabblad “Partners”. Alle partners en donateurs houden wij op de hoogte via onze nieuwsbrieven en tevens ook via Facebook, Instagram en de nieuwsitems van onze website.

“Partners” zijn voor ons de ruggengraat van de stichting. Zonder de hartverwarmende steun van onze partners zou de stichting niet de mogelijkheid hebben grote projecten te realiseren! Om partner te worden zet je je met je bedrijf, school of instelling in voor de kinderen in The Gambia. Dit kan zijn in de vorm van een financiële bijdrage, materialen en/of diensten.

Als partner sluit dit perfect aan binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo draag je bij aan het toegankelijk maken van primair onderwijs in The Gambia. Dankzij jouw steun is het voor ons mogelijk om veilige en hygiënische onderwijsvoorzieningen te bouwen en het primaire onderwijssysteem te verbeteren. Door jouw bijdrage vergroten we de kans op een betere toekomst voor ruim 400 kinderen in The Gambia.

Wil jij ons helpen met jouw bedrijf, school of instelling? Neem dan contact met ons op. Wij zijn jouw steun enorm dankbaar, ook namens de kinderen van Smiling Child Education Center (kleur- en basisschool).

Onze stichting heeft de ANBI-status. Hiermee zijn giften aan de stichting onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar. Indien gewenst maken wij graag een factuur op voor je administratie. Lees ook de website van de belastingdienst.

Onze partners:

Wij zijn ontzettend trots op onze partners! Dankzij de hartverwarmende steun zorgen zij ervoor dat onze stichting zich verder kan ontwikkelen en dat de doelen binnen het primaire onderwijs in The Gambia gerealiseerd worden.

Lees over onze donatiemogelijkheden via “Doneren” of het laatste “Nieuws“.