Partners

Partners

Partnerprogramma

Wordt vaste partner van onze stichting en krijg een vermelding op de website onder het tabblad “Partners”. Alle partners en donateurs houden wij op de hoogte via onze nieuwsbrieven en tevens ook via facebook en de nieuwsitems van onze website.

“Partners” zijn voor ons de ruggengraat van de stichting. Zonder de enthousiaste steun van onze partners zou stichting geen gebruik kunnen maken van hun diensten! Om partner te worden zet u zich regelmatig per jaar in voor de stichting. Dit kan zijn in de vorm van een financiële bijdrage, materialen en/of diensten. Maar dit geldt niet alleen voor bedrijven of instellingen, maar dit kan ook particulier zijn als ambassadeur van de stichting.

In het bijzonder richten wij ons ook op scholen. Scholen die jaarlijks 1 a 2 keer per jaar een schoolactie weten op te zetten ten behoeve van de kinderen in Gambia. Schoolacties passen in lijn van onze stichting en daarom willen wij deze in het bijzondere op onze website vermelden.

Op dit moment zijn wij opzoek naar een websitebouwer, drukkerij en textielbedrijf. Bent of kent u iemand die ons graag zou willen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn uw steun enorm dankbaar, ook namens de kinderen van Lamin Medina Nursery School.

Onze partners:

De volgende partners steunen onze stichting op regelmatige basis. Door deze steun en hun inzet kunnen wij zorgen voor een professionele uitstraling van de stichting. Smiling Child of The Gambia is dan ook enorm trots op deze partners. Als dank en blijk van waardering stellen wij graag onze partners aan u voor.

FIDURO:
Fiduro is onze partner in het verzorgen en adviseren van alle financiele diensten ten aanzien van de stichting.

APPART-STUDIO:
Appart-studio verzorgd en adviseert bij de uitstraling van de stichting, denk hierbij o.a. aan het logo, visitekaartjes en folders.

 

Keer terug naar “Doneren