Partners

Partners

Partnerprogramma

Word vaste partner van onze stichting en krijg een vermelding op de website onder het tabblad “Partners”. Alle partners en donateurs houden wij op de hoogte via onze nieuwsbrieven en tevens ook via Facebook, Instagram en de nieuwsitems van onze website.

“Partners” zijn voor ons de ruggengraat van de stichting. Zonder de hartverwarmende steun van onze partners zou de stichting niet de mogelijkheid hebben zich verder te ontwikkelen! Om partner te worden zet u zich regelmatig per jaar in met uw bedrijf voor de stichting. Dit kan zijn in de vorm van een financiële bijdrage, materialen en/of diensten.

Wilt u met uw bedrijf ons regelmatig helpen of steunen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn uw steun enorm dankbaar, ook namens de kinderen van Smiling Child Education Center (kleur- en basisschool).

Onze partners:

Wij zijn ontzettend trots op onze partners! Dankzij de hartverwarmende steun zorgen zij ervoor dat onze stichting zich verder kan ontwikkelen en dat doelen in The Gambia t.b.v. onze visie en missie gerealiseerd kunnen worden.

Lees over onze donatiemogelijkheden via “Doneren” of het laatste “Nieuws“.