Kerst 2022 in The Gambia

Kerst 2022 in The Gambia

Smiling Child Nursery & Lower-Basic School in The Gambia vierde dit jaar een groots kerstfeest dankzij alle donaties van sponsoren, vrienden en onze partners. Het werd een groots en bijzonder kerstfeest dankzij al jullie steun.

Wij wensen onze sponsoren, vrienden, partners en iedereen die bij de stichting betrokken is een bijzonder mooi kerstfeest.

Merry Christmas & a Happy New Year!

Mark en Jacco in The Gambia

Onverwachts deed het moment zich voor dat Mark en Jacco in December, voor de 15e keer, toch weer naar The Gambia gingen. Ze deelden mooie momenten tijdens 2 weken met vrienden, de leraren en de kinderen. Dit jaar konden we dankzij alle steun van onze sponsoren, vrienden en partners een nog groter kerstfeest geven.

In tijden van inflatie is het voor veel gezinnen moeilijk om rond te komen. In normale tijden is het al erg moeilijk, maar door de stijging van brandstofprijzen, elektriciteit en transportkosten is het nog moeilijker geworden. De situaties in de wereld zijn ook duidelijk merkbaar in The Gambia en helaas leiden veel gezinnen van onze school hier onder. Dankzij de inzet en de bijdragen van sponsoren, vrienden en partners konden we dit jaar een extra groot kerstfeest geven, waarbij iedereen te drinken en te eten kreeg. Het werd een bijzonder mooie kerst.

Hoewel The Gambia een populatie heeft van meer dan 90% Moslims en slechts een klein deel Christelijk, vieren zij toch ook kerst met elkaar. The Gambia is een land waarbij men elkaar niet veroordeeld op elkaars geloof, maar juist samen elkaars gewoontes accepteren en vieren waar mogelijk. Zodoende vierden we met iedereen Kerst 2022.

Als extra verrassing werden er ook nog eens grote zakken rijst van 50kg per stuk verdeeld. Naast alle inkopen voor het grote kerstfeest konden we ook nog eens 30 zakken rijst verdelen onder de ouders die aanwezig waren op het kerstfeest. Geweldig!

Je treft foto’s via onze sociale media: Facebook & Instragram.

Foto’s kerstfeest 2022

Reacties zijn gesloten.