Kerstactie 2023: Feest voor allemaal

Kerstactie 2023: Feest voor allemaal

Kerstactie 2023 _ Feest voor allemaal _ Smiling Child of The Gambia

Met het einde van 2023 in zicht is het tijd om weer een mooie kerstactie op te zetten. Een actie die gericht is op alle kinderen van de Smiling Child Nursery & Lower Basic School, dus voor ruim 600 kinderen en 14 leraren. Niet alleen hebben de kinderen en leraren hier heel veel aan, maar zal dit ook voortvloeien naar alle gezinnen.

De afsluiting van het jaar…

Hoewel The Gambia een overwegend Islamitische bevolking heeft, worden ook de Christelijke Feestdagen gevierd. Ca 5% van de bevolking is Christen en worden beide geloven geaccepteerd en gaan deze in harmonie samen. Daarom vestigen wij vanuit onze stichting vooral de aandacht op Kerst tijdens deze periode.

Als dank voor al het harde werk van de leraren, maar juist ook de mooie schoolprestaties van de kinderen, is het ons streven om het jaar af te sluiten met een mooi feest. Een feest dat tevens in het teken staat van alle kinderen en hun families. Daarom plaatsen we deze actie om er gezamenlijk een bijzonder mooi feest van te maken. Help je mee?

Samen zorgen we voor een bijzondere afsluiting van 2023.

Met elkaar realiseren we een bijzonder mooie afsluiting van dit jaar, tijdens de Kerst periode. We geven je hierbij verschillende mogelijkheden om ons te helpen er een bijzonder mooi feest van te maken voor de kinderen, leraren en hun families.

1 | Kerst in The Gambia | Via deze mogelijkheid geef je een algemene donatie voor kinderen, leraren en hun families om het “Feest voor allemaal” zo leuk en bijzonder mogelijk te maken. Een algemene donatie is niet gebonden aan een vast bedrag. Met deze donatie help je direct onze stichting om er samen een onvergetelijke afsluiting van het jaar van te maken voor ruim 600 kinderen in The Gambia en hun families!

Klik op de afbeelding of via deze link: Rabobank Betaalverzoek

2 | Kerst geef Rijst & Olie | Via deze mogelijkheid geef je gemakkelijk een zak rijst van 25KG en 10L olie voor het bedrag van € 35,00. Hiermee help je al een gezin in The Gambia, om ook een fijne kerst te kunnen hebben. Als stichting zorgen wij ervoor dat de rijst en olie bij families en kinderen terecht komt.

Klik op de afbeelding of via deze link: Rabobank Betaalverzoek

Uiteraard zorgen wij er persoonlijk voor dat 100% van jouw gift ten goede komt aan de kinderen, families en leraren van onze beide scholen in The Gambia.

Wil je zakelijk doneren aan een bijzondere afsluiting van 2023?

Uiteraard is het ook nog altijd mogelijk om op een voordelige en leuke manier extra bij te dragen aan onze stichting via jouw bedrijf of organisatie. Onze stichting heeft de ANBI-status en hiermee is vooralsnog onder bepaalde voorwaarden jouw zakelijke donatie aftrekbaar, informeer hierover bij jouw boekhouder of via de belastingdienst.

Wil je zakelijk doneren? Stuur dan een e-mail aan info@smilingchildofthegambia.nl met jouw zakelijke adresseringsgegevens en het de gewenste donatie. En indien je dat wenst, vermelden wij je graag op onze partners pagina.

Reacties zijn gesloten.