Kerstactie: Rijst voor allen

Kerstactie: Rijst voor allen

Afgelopen november brachten Mark & Jacco veel zakken rijst bij individueel gesponsorde kinderen in The Gambia. De gezinnen waren enorm dankbaar, want ook in The Gambia was de inflatie duidelijk merkbaar!

Een zak rijst van 50kg was normaal altijd zo’n € 25,00 per zak rijst. Door de oorlog in Oekraïne, de energie crisis en de enorme stijging van brandstof- en transportkosten is de inflatie ook hier voelbaar. Het inkomen van een Gambiaan is daarin tegen niet gestegen, gemiddeld verdient een kostwinner van het gezin zo’n € 40,00 – € 50,00 per maand!

Een zak rijst van 50kg kost door de inflatie nu € 35,00.

We hebben niet de illusie dat het ons gaat lukken om voor 500 kinderen allen een zakrijst van 50kg te geven. Maar wat we wel kunnen is zo veel mogelijk alles bij elkaar leggen om zo’n groot mogelijk aantal zakken rijst te kunnen kopen. Deze zullen we vervolgens gaan verdelen onder de gezinnen. Dit doen we dan niet bij de gezinnen thuis maar op het schoolplein.

Met Kerst geven we om elkaar! En daarom willen we met deze actie zoveel mogelijk gezinnen blij maken om hen rijst te geven voor tijdens de Kerstdagen! Help je ons mee?

Doneren voor deze kerstactie is mogelijk via deze link:

//betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=VpR8mSnLRuWNuNmpE3vi3w&fbclid=IwAR3WfrVAKkiws3gCoMwRSYiYe4A0jrekCmdEaZIio_52IQV2tloebY1_nYk

Of doneer direct aan de stichting. TNV: Smiling Child of The Gambia OVV: Kerst 2022 IBAN: NL58RABO0319052478

ANBI-Status; wist je dat onze stichting de status Algemeen Nut Beoogde Instelling heeft? Hiermee zijn onder bepaalde voorwaarden jouw giften belasting aftrekbaar. Wil je precies weten hoe dit zit? Kijk dan bij de belastingdienst of informeer bij je boekhouder/accountant. Dit geldt ook voor zakelijke donaties!

Reacties zijn gesloten.