Klaslokaal 6 & de bibliotheek!

Klaslokaal 6 & de bibliotheek!

Het is er dan eindelijk van gekomen. Hoe ongelofelijk trots en blij zijn we. Na het stuken, schilderen en de elektriciteit aanleggen in klaslokalen 4 & 5 is het dan eindelijk zover, we zijn gestart met de bouw van klaslokaal 6 & de bibliotheek.

Trots en dankbaar!

We zijn ongelofelijk trots en blij dat deze laatste fase eindelijk is ingegaan. Er wordt hard gewerkt en extra speciaal is het deze keer, want vele ouders en gezinnen doen een extra bijdrage in de vorm van giften van materialen, uren en inzet. Samen bouwen we met elkaar, zodat er straks een volwaardige basisschool staat.

De eerste foto’s

Dankzij onze sponsoren!

Nog even en het is ons gelukt om de droom voor veel kinderen, ouders, families te realiseren. Een kleuterschool & een basisschool in Lamin-Kerewan. Daarmee gaan we dan in totaliteit ook naar meer dan 550 kinderen! Wat een prestatie! Kinderen hoeven niet meer lange afstanden te lopen om naar de dichtstbijzijnde basisschool te kunnen. Onze basisschool is in de weide omgeving de enige die goed te bereiken is. Zo dankbaar en trots dat we dit samen met onze sponsoren hebben kunnen doen!

Wil je ons in de toekomst helpen bij grote projecten? Wordt sponsor van Smiling Child of The Gambia. Doneer maandelijks en word een vriend. Of doneer éénmalig een mooie bijdrage! Of vier je verjaardag met Facebook donaties:)

Reacties zijn gesloten.