Mam Jarra Sanyang

Mam Jarra Sanyang

Mam Jarra wordt al enige tijd geholpen bij haar schoolgeld door een sponsor uit Nederland. Dankzij haar sponsor kan zij naar school blijven gaan! In dit kleine interview vertelt ze graag meer over zichzelf en wil ze haar sponsor bedanken. Ook jij kunt een sponsorkindje helpen in The Gambia via ons sponsorkind project.

Over Mam Jarra:

Mam Jarra Sanyang in haar klaslokaal.

Mam Jarra zit in de 2 klas van de basisschool. Ze woont samen met haar ouders, 3 broers en 3 zussen op in een compound. De compound is van haar vader. Op dit moment gaan er nog geen broers of zussen naar Smiling Child Nursery en Lower Basic School, want de ze is één van de jongste thuis. Mijn kleiner broer en zus zijn een tweeling, zij zijn nu 1 jaar oud. Over 2 jaar gaan zij misschien wel naar school hier.

“Het leukste aan school vind ik mijn vrienden en vriendinnen! Ik ben erg blij met school, want door school heb ik veel vrienden gemaakt. Thuis en als school voorbij is vind ik het leuk om boeken te lezen, dit doe ik dan vaak met mijn moeder. Later wil ik heel graag lerares worden. Ik raak geïnspireerd door de leraren op school en mijn moeder, zij is namelijk lerares in Frans.” Vertelt Mam Jarra.

Mam Jarra vertelt aan haar sponsor, “Ik wil je heel erg bedanken dat je mij sponsort en helpt bij mijn schoolgeld. Dankzij jou kan ik naar school en dat vind ik het allerleukste, want hier zijn mijn vrienden en vriendinnen.”

De schoolprestaties:

Op school doet Mam Jarra het heel goed. Volgens haar leraar is ze een briljante leerling en een echte doorzetter. Ze is op tijd, punctueel en gemotiveerd om op school te leraren en haar huiswerk te maken. Ze is ook nog eens erg slim, waardoor ze goede en hoge resultaten haalt.

Reacties zijn gesloten.