Muhammed Cham

Muhammed Cham

Muhammed Cham

is vijf jaar oud en gaat naar onze school. Net als de andere leerlingen vertelt hij graag het één en ander over zichzelf. Wil jij hem helpen bij zijn droom? Dat kan, sponsor dan een kind (klik hier voor meer informatie).

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Muhammed woont samen met zijn vader, moeder en stiefmoeder in hun familie ‘compound’ in Lamin Kerewan Village. Met het eigen gezin heeft Muhammed twee oudere zussen Binta en Fatoumata. Zij gaan ook naar onze school. Ook heeft Muhammed nog een jonger broertje, Musa. Aan de kant van zijn stiefmoeder heeft hij nog drie broers en drie zussen. Alleen twee broers en twee zussen gaan naar school. Zijn vader is verkoper op een kleine markt in Lamin Town Market. “Mijn stiefmoeder is al een lange tijd ziek, dus mijn moeder zorgt voor alle kinderen terwijl mijn vader aan het werk gaat.” verteld hij. Muhammed wordt blij van school, omdat hij veel vrienden heeft om mee te spelen. “Leren vind ik ook leuk, want ik wil graag bankier worden.”

Help Muhammed en zijn klasgenootjes naar een betere toekomst en steun de stichting. Door jouw steun maak je het voor ons mogelijk om beter onderwijs te voorzien in de wijk. Wij willen ervoor zorgen dat alle kinderen in de wijk onderwijs krijgen! Onderwijs is immers de sleutel naar een betere toekomst.

Een bijdrage groot of klein, wij zijn je enorm dankbaar. Wij zorgen ervoor dat 100% besteedt wordt aan de kinderen van onze school. Meer informatie over een éénmalige donatie of het sponsoren van een kind.

Reageren is niet mogelijk.