Nog maar 1,5 week voor we in The Gambia zijn

Nog maar 1,5 week voor we in The Gambia zijn

Het aftellen is weer begonnen. Na een fijne zomer thuis met volop updates en interviews is het aftellen weer begonnen. Er staat weer een bijzonder reis in het vooruitzicht, we kijken er naar uit om weer veel mooie momenten mee te maken met de kinderen, leraren en hun ouders.

Op verzoek van sponsoren hebben we de vraag gekregen om vooraf aan te kondigen als wij naar The Gambia gaan. Dus bij deze ;). En je kunt onze aankondiging gebruiken om jouw individuele sponsorkindje en/of het hele gezin van jouw sponsorkindje extra te steunen.

Daarnaast is het ook mogelijk om nu te starten met het sponsoren van jouw sponsorkindje. Enkele sponsorkindjes zijn nog op zoek naar een lieve sponsor die hen graag wil helpen. Een sponsorkindje neem je niet zomaar, want het kind en zijn/haar gezin raakt eraan gewend. Daarom hebben we er wel enkele voorwaarden aan verbonden, want jij gaat het gezin helpen met het sponsoren van hun kindje!

Extra’s voor jouw sponsorkindje?

Met nog maar 1,5 week te gaan willen we inventariseren welke sponsor graag iets extra’s aan zijn sponsorkindje wil geven. Dit is mogelijk in de vorm van een zak rijst of een persoonlijke brief. Laat het ons wel even weten; vergeet daarbij niet de naam of namen van jouw sponsorkind(eren) te vermelden.

Stuur ons hiervoor een mailtje naar info@smilingchildofthegambia.nl of een berichtje via ons contactformulier. Laat je het ons weten voor zondag 23 oktober?

  • Persoonlijke brief: deze ontvangen wij dan graag voor zondag 23 oktober; Smiling Child of The Gambia, Dalemstraat 36, 4201 BP, Gorinchem.
  • Een zak rijst van 50kg bedraagt € 25,00. Een gemiddeld gezin kan hier 1 maand van eten.
  • Liever iets anders? Laat het ons dan even weten via de mail of het contactformulier.

Starten met jouw sponsorkindje?

Enkele ouders hebben moeite bij het betalen van het schoolgeld voor hun kinderen. Wij hebben voor 3 kinderen een verzoek ontvangen of wij een sponsor willen zoeken voor hun schoolgeld. Alle 3 de kinderen gaan naar de basisschool en je zou hun al kunnen sponsoren vanaf € 8,50 per maand. Lees de korten interviews van: Ndela Camara, Sheik Karamo Keita en Ousman Jarjally Sowe. Maak kennis met jouw sponsorkindje.

Start je met sponsoren van één van deze kinderen, dan ontvang je bij terugkomst van onze reis persoonlijke foto’s en een kort verslag van jouw kindje. Laat het ons daarom weten voor 2 november.

Door jouw hulp kunnen zij naar school blijven gaan! Voor slechts € 8,50 per maand.

Liever starten met het sponsoren van een kleuter?

Ook op de kleuterschool kennen we weer veel nieuwe leerlingen. Wij willen hen graag allen helpen. Wil je liever starten met het sponsoren van een kleuter bij zijn/haar schoolgeld? Dat kan natuurlijk ook, vanaf € 5,00 per maand. Zodra wij jouw aanmelding voor 2 november ontvangen kunnen wij persoonlijk kennismaken met jouw sponsorkindje.

Lees hier meer over de mogelijkheden en het aanvragen van een sponsorkindje.

Reacties zijn gesloten.