Nog maar even voor Kerst!

Nog maar even voor Kerst!

Het is nog maar enkele weken voor de kerst. Een bijzondere tijd waarin we naar elkaar omkijken, elkaar liefhebben en vooral om elkaar geven. Ook een moment van het ophalen van herinneringen en een mooie tijd met elkaar door te brengen.

Dat is één van de vele redenen waardoor Mark & Jacco onverwachts weer naar Gambia af reizen. Met de kerst in het vooruitzicht kunnen we daardoor de examenperiode van het laatste semester bij de kinderen meemaken, om dan vlak voor kerst hopelijk een groots kerstfeest te geven.

De laatste fase voor de basisschool

Het gigantisch grote project is bijna klaar. Het moment dat we kunnen starten met de bouw van de laatste fase van de basisschool is bijna bereikt. We hopen écht te kunnen starten in het begin van het nieuwe jaar! Help jij ons mee om de laatste financiën compleet te krijgen?

Lees meer over de bouw van de basisschool in het laatste nieuws en het project.

Voedsel met kerst

Met kerst willen wij de gezinnen van school extra steun geven. Vooral omdat de inflatie ook in Gambia enorm voelbaar is: transportkosten zijn gestegen, de energie- en brandstofprijzen. Dit zorgt er gezamenlijk voor dat het leven in Gambia voor de gemiddelde Gambiaan enorm duur is geworden. Wij vragen je een bedrag, groot of klein te doneren aan de stichting, zodat wij hier zakken rijst voor kunnen kopen en deze kunnen verdelen onder de kinderen en hun families.

Je leest meer over de kerstactie.

Sponsorkindjes?

Vraag jij je af hoe je een essentiële rol kan spelen bij de ontwikkeling van een kindje in Gambia? De kinderen aan Smiling Child Nursery & Lower Basic School volgen we een lange tijd, meestal vanaf de leeftijd van 4 t/m 14 jaar. Een kleuterkindje kun je helpen bij zijn/haar schoolgeld vanaf EUR 5,00 per maand en een basisschool leerling vanaf EUR 8,50 per maand. Door een kindje persoonlijk hierbij te helpen zorg je ervoor dat hij/zij naar school kan blijven gaan!

Je leest meer over de mogelijkheden via ons sponsorkind-programma.

Momenteel zijn er 8 nieuwe kleuters die graag een sponsor zouden willen die hen helpt bij hun schoolgeld. De kinderen komen uit arme gezinnen die moeite hebben het schoolgeld te betalen. Uiteraard zorgvuldig geselecteerd door onze leraren. Wil jij één of meerdere kleuters helpen bij hun schoolgeld?

Zakelijk sponsoren?

Stichting Smiling Child of The Gambia kent een ANBI-status. Dit is de status voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Met deze status zijn onder bepaalde voorwaarden jouw financiële giften, zowel privé als zakelijk aftrekbaar. Uiteraard kan onze stichting altijd een bewijs / factuur verstrekken voor jouw boekhouding. Meer informatie over de ANBI-Status vind je op de website van de belastingdienst of jouw accountant.

En sponsor je ons jaarlijks met jouw bedrijf? Dan vermelden wij je met trots als één van onze partners!

Garantie!

Aangezien de stichting persoonlijk door Mark & Jacco wordt gerund blijft de stichting een kleinschalig initiatief. Ondanks de kleinschaligheid van het project in The Gambia, wordt er een gigantisch groot verschil gerealiseerd. Dat kan alleen dankzij sponsoren, vrienden en partners. Wij garanderen je dat 100% van jouw financiële donatie of materiele gift ten goede komt aan het doel van de stichting en de kinderen in The Gambia!

Samen geven we deze kinderen een kans op een betere toekomst, door onderwijs! Help je mee?

Reacties zijn gesloten.