Sponsorkindje

Sponsorkindje

Kleuterschool

Geef een kind een kans op een betere toekomst in The Gambia. Dankzij ons sponsorkind-programma is het mogelijk een kind en het gezin te steunen met het maandelijkse schoolgeld.

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach!

Maandelijkse donatie

Basisschool

Met een bijdrage van slechts € 5,00 per maand sponsor je al een kindje in het kleuter onderwijs (4-8jr) of € 8,50 per maand voor een leerling in het basisonderwijs (9-14jr). Door jouw bijdrage draag je bij aan een betere toekomst voor deze kinderen.

De bijdrage is gelijk aan het schoolgeld. Hiermee zorgen wij voor schoolkleding, schoolspullen, onderhoud aan de school en een gedeelte salaris voor de leraren. Via interviews lees je over enkele kinderen die bij ons naar school gaan.

Sponsorvoorwaarden

Je sponsort een kindje niet zomaar, je gaat een verbintenis aan voor de lange termijn. Om die reden hebben we ook enkele voorwaarden opgesteld. Klik hier voor de sponsorvoorwaarden. Deze sponsorvoorwaarden krijg je van ons toegestuurd, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Dit doen we in het belang van het sponsorkindje.

Bananendoos versturen

Bananendozen actie in januari.

In de sponsorvoorwaarden kun je meer informatie lezen over bijvoorbeeld het versturen van een banendoos aan de kinderen in het algemeen, aan de school of gewoon aan jouw eigen sponsorkindje.

Indien je een bananendoos verstuurt aan je eigen sponsorkindje zorg er dan voor dat dit duidelijk zichtbaar is, zodat Yus (ons schoolhoofd) de doos mee kan geven aan de ouders.

Graag informeren wij je onze ideeën voor het vullen van een bananendoos.
Download: “Ideeën voor in een bananendoos

Gesponsorde kinderen

De mogelijkheid bestaat om een kindje individueel te sponsoren. Liever niet individueel sponsoren? Dan kun je altijd maandelijks een algemene bijdrage doen. Met jouw algemene bijdrage zorgen wij voor het salaris van de leraren, eten en drinken, schoolspullen en andere algemene zaken voor de school en de kinderen.

Wij garanderen je dat 100% van jouw gift ten goede komt aan de kinderen in The Gambia.