Sponsorkindje

Sponsorkindje

Kleuterschool

Geef een kind een kans op een betere toekomst in The Gambia. Dankzij ons sponsorkind-programma is het mogelijk een kind en het gezin te steunen met het maandelijkse schoolgeld.

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach!

Maandelijkse donatie

Basisschool

Met een bijdrage van slechts € 5,00 per maand sponsor je al een kindje in het kleuter onderwijs (4-8jr) of € 8,50 per maand voor een leerling in het basisonderwijs (8-14jr). Door jouw bijdrage draag je bij aan een betere toekomst voor deze kinderen.

De bijdrage is gelijk aan het schoolgeld. Hiermee zorgen wij voor schoolkleding, schoolspullen, onderhoud aan de school en een gedeelte salaris voor de leraren. Via interviews lees je over enkele kinderen die bij ons naar school gaan.

Sponsorvoorwaarden

Je sponsort een kindje niet zomaar, je gaat een verbintenis aan voor de lange termijn. Om die reden hebben we ook enkele ‘sponsorvoorwaarden‘ opgesteld. De voorwaarden zijn aangepast sinds december 2022. Dit is in het belang van het sponsorkindje.

Bananendoos versturen

Bananendozen actie in januari.

In januari sturen wij jaarlijks de bananendozen ten behoeve van de school, de kinderen en hun gezinnen en de leraren. Hiervan wordt je altijd via de nieuwsbrief of facebook op de hoogte gesteld.

Wil je zelf direct een bananendoos sturen aan je kindje buiten de stichting om? Dat kan natuurlijk ook. Informeer dan even per e-mail bij de stichting.

Hoe doe je mee met de banendozen actie van januari? Ideeën voor in een bananendoos? Download: “Ideeën voor in een bananendoos

Gesponsorde kinderen

De mogelijkheid bestaat om een kindje individueel te sponsoren. Liever niet individueel sponsoren? Dan kun je altijd maandelijks een algemene bijdrage doen. Met jouw algemene bijdrage zorgen wij voor het salaris van de leraren, eten en drinken, schoolspullen en andere algemene zaken voor de school en de kinderen. Word een vriend van onze stichting!

Wij garanderen je dat 100% van jouw gift ten goede komt aan de kinderen in The Gambia.