Sponsorkindje

Sponsorkindje

Geef een kind een kans op een betere toekomst! Want de kinderen in The Gambia moeten kunnen leren. Met een glimlach!

Maandelijkse donatie

Met een bijdrage van slechts € 5,- per maand sponsor je al een kindje in het kleuter onderwijs (4-8jr) of € 8,50 per maand voor een leerling in het basisonderwijs (9-14jr). Door jouw bijdrage draag je bij aan een betere toekomst voor deze kinderen uit arme gezinnen.

De bijdrage is gelijk aan het schoolgeld. Hiermee zorgen wij voor schoolkleding, schoolspullen, onderhoud aan de school en een gedeelte salaris voor de leraren. Als je een kindje sponsort verwachten wij dat je mee doet met de lossen acties met bijvoorbeeld kerst of vlak voor de grote zomer vakantie.

Via interviews lees je over de kinderen die bij ons naar school gaan.

Sponsorvoorwaarden

Je sponsort een kindje niet zomaar, je gaat een verbintenis aan voor de langer termijn. Om die reden hebben we ook enkele voorwaarden opgesteld. Klik hier voor de sponsorvoorwaarden.

De sponsorvoorwaarden krijg je ook toegestuurd. Zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Bananendoos versturen

In de sponsor voorwaarden kun je meer informatie lezen over bijvoorbeeld het versturen van een banendoos aan de kinderen in het algemeen, aan de school of gewoon aan jouw eigen sponsorkindje.

Indien je een bananendoos verstuurt aan je eigen sponsorkindje zorg er dan voor dat dit duidelijk zichtbaar is. Zodat Yus ons schoolhoofd de doos mee kan geven aan de ouders.

Graag informeren wij je onze ideeën voor het vullen van een bananendoos.
Download: “Ideeën voor in een banendoos

Gesponsorde kinderen

De mogelijkheid bestaat om een kindje individueel te sponsoren. Liever niet individueel sponsoren? Dan kun je altijd maandelijks een algemene bijdrage doen. Met deze algemene bijdragen zorgen wij voor het salaris van de leraren, eten en drinken, schoolspullen en andere algemene zaken op school.