Word een vriend

Word een vriend

Word een vriend _ Smiling Child of The Gambia (1)

Smiling Child of The Gambia heeft naast het project: Sponsorkindje. Sinds december 2021 ook het nieuwe project ‘Word een vriend’. Speciaal voor donateurs en sponsoren die onze stichting een warm hart toe dragen. Het programma is geïntroduceerd, doordat sponsoren een maandelijkse bijdrage willen doen, maar niet perse verbonden willen zijn aan een sponsorkindje.

Word een vriend of ambassadeur

Met het programma ‘word een vriend‘ maken we het mogelijk om verbonden te zijn met onze stichting en de activiteiten van Smiling Child of The Gambia in het dorpje Lamin-Kerewan, waar we momenteel druk aan het bouwen zijn voor een basisschool.

Door deel te nemen aan het programma doneer je maandelijks aan onze stichting. Het werkt vrij simpel. Jij hebt de regie over jouw donatie, groot of klein, iedere maandelijkse bijdrage die jij kan missen. Dankzij jouw maandelijkse gift help je de school groeien, het onderwijs verbeteren en kunnen we diverse acties doen om kinderen naar school te laten gaan! Zo draag je eraan bij dat kinderen in The Gambia niet op straat terecht komen, of niet al op hele jonge leeftijd moeten werken!

Hoe word je een vriend?

Je bent al een vriend als je maandelijks doneert aan onze stichting. Wil je vriend worden, start dan vandaag nog jouw maandelijkse gift. De hoogte en de duur van jouw sponsoring bepaal je helemaal zelf! Wel vragen wij je een e-mail te sturen aan: info@smilingchildofthegambia.nl met jouw contactgegevens, dan kunnen wij je op de hoogte blijven houden.

Vergeet daarbij niet om je aan te melden op onze nieuwsbrief! Daarnaast updaten wij zo vaak als mogelijk onze nieuwsrubriek op de website.

Onze gegevens:

Smiling Child of The Gambia is opgericht in april 2017 door Mark en Jacco. Inmiddels groeit de stichting gestaag en hebben we al tal van mooie projecten kunnen realiseren; lees hiervoor het laatste nieuws. Dit hadden we niet zonder onze vrienden en sponsoren kunnen realiseren. Iedere hulp is hard nodig, want samen geven wij deze kinderen een kans op een betere toekomst.

K.v.K. nummer: 68476256
Het IBAN-rekeningnummer is: NL58RABO 0319 0524 78
Ten name van: Smiling Child of The Gambia.

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.