Scholen in The Gambia

Scholen in The Gambia

Jama onze “Schoolhond”

Smiling Child of The Gambia kent niet alleen maandelijkse sponsoren of sponsoren die meedoen aan het sponsorkind programma, daar zijn we natuurlijk erg dankbaar voor.

Tegelijk, zijn we ook dankbaar voor de bedrijven en particulieren die ons jaarlijks een extra bijdrage doen. Dit vult onze “pot” flink aan en zo kunnen we zorgen dat grote bouw- en onderhoudsprojecten gerealiseerd kunnen worden.

In de afgelopen 2 weken is er al veel gedaan

De afgelopen 2 weken is Mark al in The Gambia en daardoor konden wij vaart maken met de ontwikkelingen. Zo is er bij de basisschool in klaslokaal 6 en de bibliotheek, een vloer gelegd, zijn de ramen en deuren geplaatst en zijn de muren reeds gestukt. De basisschool is er bijna klaar voor om geschilderd te worden.

De muren bij de entree zijn met 4 rijen aan bakstenen verhoogd. En de komende tijd wordt er een nieuwe poort deur gevestigd. Dit is een hele stap richting een veiliger, maar ook herkenbaarder, schoolterrein.

Als derde zijn de leraren de afgelopen weken gestart met het opnieuw schilderen van de kleuterschool, want door het weer, de hitte en het “groene seizoen” vervaagt het schilderwerk erg snel.

Steeds meer gesponsorde kinderen

Sponsorkindjes

Ook wordt ons sponsorkind programma met veel enthousiasme gevonden en mogen we steeds meer sponsoren verwelkomen voor een “eigen” sponsorkindje. Let op het is niet te warren met het “Foster Parents Plan”. En hier hebben we dan ook transparante en overzichtelijke voorwaarden voor opgesteld. Dankbaar voor alle steun die de kinderen en hun gezinnen direct van hun sponsoren krijgen!

Dankbaar voor alle hulp en steun! Alleen samen kunnen wij deze kinderen een kans geven op een betere toekomst door onderwijs.

Reacties zijn gesloten.