Smiling Child Lower-Basic School

Smiling Child Lower-Basic School

Stap je voor stapje komen we dichterbij. We zijn er nog niet helemaal, maar langzaam aan komt de basisschool volledig tot stand. Afgelopen november wilden we het startsein geven voor de bouw van de laatste fase.

Doordat we de financiële begroting nog niet compleet hebben moeten we even wachten en hopen we toch echt begin 2023 deze fase in te gaan. Jouw steun kunnen we hierbij hard gebruiken, want zodra we deze fase afgerond hebben kunnen we starten aan het onderhoud van beide scholen.

Help je mee? Dan draag je bij aan het realiseren van de droom van vele ouders en kinderen. Een basisschool in het dorp Lamin-Kerewan. Met het realiseren van deze droom kunnen kinderen in het dorp blijven tot ze oud genoeg zijn om de afstanden naar het hoger basisonderwijs en het voorgezet onderwijs te overbruggen.

Dankzij het realiseren van de basisschool zorgen we ervoor dat kinderen van 3/4 jaar tot ca. 14 jaar naar school kunnen blijven gaan. En voorkomen we dat zij vroegtijdig al gaan werken of bedelen langs de straat!

Je kunt ons helpen door te doneren via deze link: //betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=z42BeuguSCK-_RV5EogVTg&qsl_reqcnt=1

Of rechtstreeks via onze bankgegevens TNV: Smiling Child of The Gambia OVV: Bouw laatste fase op IBAN: NL58RABO0319052478

ANBI-Status; wist je dat onze stichting de status Algemeen Nut Beoogde Instelling heeft? Hiermee zijn onder bepaalde voorwaarden jouw giften belasting aftrekbaar. Wil je precies weten hoe dit zit? Kijk dan bij de belastingdienst of informeer bij je boekhouder/accountant. Dit geldt ook voor zakelijke donaties!

De kinderen in Smiling Child Lower-Basic School
Reacties zijn gesloten.