Sponsorkindjes updates 2023

Sponsorkindjes updates 2023

We zijn druk bezig met de updates voor de sponsorkindjes. In de korte updates versturen wij een leuk kort verslag met enkele foto`s over de schoolprestaties van de kinderen. Al onze sponsoren met een individueel sponsorkindje ontvangen een update!

Sponsorkindje in The Gambia

Via onze stichting is het mogelijk om deel te nemen aan het individueel sponsoren van een kindje. Zo help jij voor een klein bedrag per maand een kindje in The Gambia en zorg je ervoor dat het kindje naar school kan blijven gaan en in de tussentijd heb je de mogelijkheid om mee te doen met gerichte acties voor jouw kindje.

Benieuwd wat jij kan betekenen voor een kindje in The Gambia? Wil je mee doen? Laat het ons even weten. Je leest hier alle informatie over het sponsorkind programma.

Zij willen graag een sponsor. Help je mee?

Ieder jaar zorgen wij ervoor dat de kinderen zorgvuldig geselecteerd worden. Er wordt gekeken naar de situatie van het sponsorkindje thuis. Zo kunnen we bepalen of het kind en zijn/haar familie ook daadwerkelijk een sponsor nodig heeft. Je draagt dus bij aan kinderen die het écht nodig hebben!

Deze lieve kinderen zijn opzoek naar een sponsor. Zorg jij ervoor dat het kindje naar school kan blijven gaan? En daarmee geef je het kindje een kans op een betere toekomst in The Gambia!

Help hen naar school te blijven gaan met een maandelijkse donatie. Zo geef je hen vanaf € 5,00 per maand een kans op een betere toekomst. Lees alle informatie over het sponsorkind project.

Een update van enkele sponsorkinderen!

Er worden meer dan 125 kinderen individueel gesponsord bij hun schoolgeld via onze stichting. Alle sponsoren ontvangen van ons een update over de schoolprestaties en natuurlijk recente foto’s van het kindje. Wat vinden wij het ontzettend leuk en mooi om alle opmerkingen van de leraren te mogen lezen over de schoolprestaties van ieder kind.

Alle updates worden de komende weken persoonlijk gemaild aan de sponsoren. Dus houd je mailbox in de gaten;)

Reacties zijn gesloten.