Doneren

Doneren

Dankzij jouw steun kan onze stichting de doelen realiseren voor de kinderen in Gambia, Lamin-Kerewan. Inmiddels zijn wij ruim 5 jaar actief. Iedere steun helpt ons een stapje dichterbij het realiseren van een kans op een betere toekomst voor ruim 400 kinderen!

ANBI Smiling Child of The Gambia

Smiling Child of The Gambia heeft een ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Iedere financiële gift wordt door de belastingdienst aangemerkt als aftrekbaar. Dit geldt voor bedrijven, als ook voor particulieren. Wenst u een factuur te ontvangen voor uw donatie? Stuur ons dan gerust een e-mail met uw verzoek en vergeet hierbij niet het juiste factuuradres aan ons te vermelden.

K.v.K. nummer: 68476256
Het IBAN-rekeningnummer is: NL58RABO 0319 0524 78
SWIFT-code: RABONL2U
Ten name van: Smiling Child of The Gambia.

Hoe kunt u doneren?

Als stichting hanteren wij meerdere vormen van doneren:

  • Diensten, hiermee lever je een dienst aan de stichting. Zo zijn wij momenteel op zoek naar de steun van een drukkerij en websitedesigner. Meer informatie hierover, klik hier.
  • Materialen, hiermee lever je materialen aan de stichting. Materialen kunnen zowel tweedehands als nieuw zijn. Meer informatie hierover en de benodigdheden lezen, klik hier.
  • Een eenmalige gift van een bedrijf, andere ANBI-stichting of particulier. Alle giften worden 100% besteedt aan het realiseren van het doel van de stichting. Meer informatie hierover, klik hier.
  • Een maandelijkse donatie aan de stichting; word een vriend of een sponsor een kindje? Wij geven graag meer uitleg hierover, klik hier.
  • De stichting kent een partnerprogramma, speciaal voor bedrijven, scholen en andere instellingen die jaarlijks steun bieden aan of acties organiseren voor de stichting. Graag informeren wij u meer hierover, klik hier.
  • Kies voor gemak en selecteer “Online Doneren” en geef via Geef.nl. Meer informatie hierover, Klik hier.

Blijf op de hoogte:

Wij houden u graag op de hoogte! Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met het recente nieuws, updates en acties. Klik hier om aan te melden.

Langs deze weg willen wij u namens de kinderen van Smiling Child Education Center enorm bedanken voor uw steun en inzet. Alle giften worden 100% besteedt aan het realiseren van het doel van de stichting.