Doneren

Doneren

Doneren

Smiling Child of The Gambia kan alleen haar doelen verwezenlijken door uw steun. U kunt de stichting op meerdere manieren steunen. Iedere vorm van steun is hieronder aangegeven en wordt gelinkt naar een andere pagina, waar meer uitleg gegeven wordt over de manier van doneren.

Smiling Child of The Gambia heeft een ANBI-status. Dit kan voor u heel gunstig zijn. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Iedere financiële gift wordt door de belastingdienst aangemerkt als aftrekbaar. Dit geldt voor bedrijven, als ook voor particulieren. Wenst u een factuur te ontvangen voor uw donatie? Stuur ons dan gerust een e-mail met uw verzoek en vergeet hierbij niet het juiste factuuradres aan ons te vermelden.

Smiling Child of The Gambia is bij de K.v.K. ingeschreven met het nummer: 68476256

Het IBAN-rekeningnummer is: NL58RABO 0319 0524 78
Ten name van: Smiling Child of The Gambia.

Hoe kunt u doneren?

Als stichting hanteren wij meerdere vormen van doneren:

  • Diensten, hiermee levert u een dienst aan de stichting. Zo zijn wij momenteel op zoek naar de steun van een drukkerij en websitedesigner. Meer informatie hierover, klik hier.
  • Materialen, hiermee levert u materialen aan de stichting. Materialen kunnen zowel tweede hands als nieuw zijn. Meer informatie hierover en de benodigdheden lezen, klik hier.
  • Een eenmalige gift van een bedrijf, andere ANBI-stichting of particulier. Alle giften worden 100% besteedt aan het realiseren van het doel van de stichting. Meer informatie hierover, klik hier.
  • Een maandelijkse donatie aan de stichting of het sponsoren van een kind. Wij geven graag meer uitleg hierover, klik hier.
  • De stichting kent een partnerprogramma, speciaal voor bedrijven, scholen en andere instellingen die jaarlijks steun bieden  aan of acties organiseren voor de stichting. Graag informeren wij u meer hierover, klik hier.
  • Kies voor gemak en selecteer “Online Doneren” en geef via Stichting GeefGratis. Meer informatie hierover. Klik hier.

Blijf op de hoogte:

Wilt u op de hoogte blijven, wat er gebeurt met uw donatie? Graag ontvangen wij uw volledige contactgegevens, adres, telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) en e-mailadres. Stuur uw gegevens per e-mail aan ons. Een e-mail sturen aan de stichting, klik hier.

Langs deze weg willen wij u namens de kinderen van Lamin Nursery School enorm bedanken voor uw steun en inzet. Alle giften worden 100% besteedt aan het realiseren van het doel van de stichting. Bedankt, het bestuur van Smiling Child of The Gambia.