1-jarig jubileum

1-jarig jubileum

Voorzitter en Schoolhoofd Yusupha1-jarig jubileum

Graag delen wij je het persbericht dat wij hebben gestuurd voor ons 1-jarig jubileum. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op! Op 4 april bestaat de stichting al weer 1 jaar. Wij zijn enorm trots en dankbaar voor alle betrokkenen die ons steunen en motiveren om met deze stichting door te gaan. Bedankt! Wij hopen dit later in het jaar door middel van een mooie benefiet te kunnen vieren met jullie.

Persbericht:

Gorinchem – Al weer een jaar geleden dat Mark Leeuwis (voorzitter) en Jacco Verschoor (secretaris) bij de notaris zaten om hun bijzondere initiatief op te richten. Op 4 april vorig jaar richtten zij stichting Smiling Child of The Gambia op. Nu 1 jaar verder is er al veel gebeurt.

De oprichters zijn enorm trots op deze mooie mijlpaal. “Wij hopen dit later in het jaar te kunnen vieren met een benefiet” zegt Jacco: “hiervoor zijn we nog opzoek naar enthousiaste partijen.” De stichting zet zich in voor (kansarme) schoolgaande kinderen in Gambia en ondersteunt hen bij het primaire onderwijs. Gedurende hun korte bestaan realiseerde de stichting reeds 3 projecten, het vervangen van ramen, nieuwe plavuizen en inmiddels een compleet nieuw toiletgebouw. Mark en Jacco zijn de afgelopen weken weer in Gambia geweest en hebben vervolg plannen gemaakt voor de komende periode. “Ieder kind moet kunnen leren. Met een Glimlach! Is onze slogan.” vertelt Mark. “Zoals de slogan al aangeeft, willen wij zorgen voor een veilige en vooral hygiënische school gelegenheid en daarnaast ook beter onderwijs aan bieden! Dat kunnen wij niet alleen en speciaal voor ons 1-jarig jubileum roepen wij graag de lezers op om onze stichting te steunen.” U kunt hen steunen met een gift klein of groot. Dit kan zowel zakelijk als particulier, want de stichting heeft een ANBI status. Informatie over de stichting en hoe te doneren vindt u op de website www.smilingchildofthegambia.nl

Op de foto stond het persbericht in de Gorcumse Courant.

Reacties zijn gesloten.