Help, geen water!

Help, geen water!

Help, geen water!

In de aanloop naar de vakantie van Mark en Jacco is er al veel gebeurt ten aanzien van het toiletgebouw. Er wordt op het terrein flink wat werk verzet. Wij zijn er trots op dat we dit kunnen doen, maar dat kan natuurlijk niet zonder onze donateurs en sponsoren. Van de week hadden we helaas een kleine tegenslag, althans het kan natuurlijk altijd gebeuren! 

Op zondagmiddag zaten Mark en Jacco op visite, en ineens ging de telefoon. Een berichtje van Amadou (land eigenaar) en een berichtje van Yusupha (schoolhoofd). Het gebeurt nooit dat beide tegelijk in contact treden met ons, dus er moet iets aan de hand zijn. Wel ja, meteen werd duidelijk dat de waterpomp kapot is gegaan. De motor van de waterpomp zuigt niet meer goed aan, waardoor deze dus ook geen helder water en geen krachtige waterstraal meer geeft. Dat is een groot probleem, want de kinderen hebben nu geen water meer. Dus een dag op school, zonder water dat kan natuurlijk niet!

Die maandag hebben wij van Yusupha een berichtje ontvangen, met daarin de factuur voor een nieuwe waterpomp. Geen water is geen optie! Daarnaast gebeurt het ook niet dagelijks dat de waterpomp zo kapot gaat, want deze is al ruim 10 jaar oud en is dus echt verouderd. Daarom besloten wij zo snel mogelijk de factuur over te maken, zodat ze snel weer water hebben. Eind van de week zullen de financiën bij hun moeten arriveren, zodat ze de waterpomp kunnen plaatsen!

Vind jij het ook belangrijk dat ieder kind moet kunnen leren? Maar nog belangrijker dat ze kunnen werken aan een betere toekomst? Dat ze onbezorgd en gelukkig naar school kunnen gaan? Wij willen voor deze kinderen een onbezorgd, maar vooral een mogelijkheid kunnen bieden voor een betere toekomst. Dat kunnen we niet alleen, jouw steun kunnen we hard gebruiken! Wil je weten hoe je ons kunt helpen? Lees meer over de verschillende mogelijkheden om onze stichting te steunen.

Reacties zijn gesloten.