3/3 Documentaire: we volgen Sainey

3/3 Documentaire: we volgen Sainey

De 3de documentaire is online! Trots op deze documentaires, een drieluik die op een positieve en interessante wijze onze stichting weergeeft. De invloed die onze stichting heeft op de kinderen en leraren in The Gambia. Ons doel het bieden van een kans op een betere toekomst voor ruim 400 kinderen!

Wij doen dit door nieuwe onderwijsvoorzieningen te bouwen en tevens kinderen direct te sponsoren. De leraren worden gesponsord door maandelijkse algemene giften, zodat zij een salaris krijgen. Hierdoor kunnen we de leraren aan boord houden, en samen met hen stapsgewijs het lessysteem op school verbeteren. Wil je ons helpen bij onze missie? Dat kan op verschillende manieren. Je leest hier over via de het menu > Doneren.

De documentaire: we volgen Sainey

“Ik ben werkzaam op Smiling Child School. Een combinatie van een kleuter- en basisschool in Lamin-Kerewan, The Gambia. Iedere dag ga ik met veel plezier naar school. Ik vertel je graag mijn verhaal!”

Sainey is nog maar 24 jaar en geeft nu ruim 6 jaar les aan Smiling Child Schools. Inmiddels is hij de aanjager van een beter lessysteem. Hij is verlegen, maar vooral ontzettend gedreven. Sainey vertelt met trots over de ontwikkelingen mede dankzij stichting Smiling Child of The Gambia.

De documentaires zijn mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Colmar Trading, Mariska Schrijver & Peter Vet, Verschoor Reizen, Wijnhuis La Petite Provence en Creators of Live. En in samenwerking met Creative360Gambia.

Documentaire: we volgen Sainey

Wil jij bijdragen aan onze stichting?

Deel jij onze droom? Wij dromen ervan om deze (kans)arme kinderen een succesvolle en mooie toekomst te kunnen geven. Gambia is één van de armste landen ter wereld, met onze stichting bieden wij een goede en inspirerende lesomgeving. We helpen de allerarmste met het schoolgeld en stimuleren de leraren in het verbeteren van het lessysteem.

Iedere bijdrage groot of klein is welkom. Jij kunt ons helpen door met ons een verschil te maken in de levens van deze kinderen. Onze ultieme droom is ervoor te zorgen dat deze kinderen niet op straat terecht komen, maar een baan krijgen. Dat ze vanuit hun werk hun gezin kunnen onderhouden en samen The Gambia verder kunnen brengen.

Lees meer over de mogelijkheden om onze stichting te sponsoren, klik hier: doneren. Wij zorgen ervoor dat 100% van jouw gift ten goede komt aan het doel van de stichting en de kinderen in The Gambia. Samen helpen wij deze kinderen aan een betere toekomst!

Reageren is niet mogelijk.