Word ambassadeur!

Word ambassadeur!

“Ik ben ambassadeur van Smiling Child of The Gambia”

Word een ambassadeur van onze stichting! Smiling Child of The Gambia is een stichting die zich inzet voor (kans)arme kinderen in The Gambia. Een van de armste landen ter wereld, gelegen in West Afrika. The Gambia is één van de kleinste landen. Een prachtig land met een kleurrijke bevolking.

De stichting werd in April 2017 opgericht door Mark Leeuwis en Jacco Verschoor, ruim 4 jaar later is er al ontzettend veel gerealiseerd. Destijds gingen er zo’n 100 leerlingen naar de kleuterschool en inmiddels krijgen er ruim 400 leerlingen les aan Smiling Child kleuter- en basisschool. De stichting heeft al ontzettend veel projecten succesvol kunnen realiseren – lees over onze nieuwsberichten en onze projecten.

De school is gevestigd in het kleine dorpje Lamin-Kerewan, een dorpje gelegen achter het vliegveld. Door de onverharde wegen en de afstanden die de kinderen moeten lopen naar een volgende basisschool is in 2019 besloten om een basisschool te gaan bouwen. Een basisschool waarbij er niet zomaar les gegeven wordt. Hier wordt het talent van ieder kind gestimuleerd en gemotiveerd, zodat elk kind volledig zijn talent kan ontwikkelen voor een kans op een betere toekomst.

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze stichting te ondersteunen. Echter zijn wij vooral afhankelijk van financiële giften. Bekijk de mogelijkheden om onze stichting te helpen, klik hier.

Ontvang jouw ambassadeurs pin!

Speciaal voor onze sponsoren, zowel zakelijke als privé sponsoren, ontwikkelden wij een unieke pin. Deze afbeelding kun je plaatsen in een foto of afbeelding en gebruiken op al je sociale media kanalen of jouw website met een link naar onze website. Fijn als jij deze pin plaats in een bericht op instagram of facebook of in jouw profielfoto.

Ambassadeurs voor onze stichting zijn ontzettend dierbaar. Dankzij hen kan onze stichting gestaagd groeien en wordt de mogelijkheid voor het succesvol realiseren van projecten steeds groter. Zo helpen wij samen deze kinderen met een kans op een betere toekomst! Staat onze ambassadeurs pin straks ook op jouw sociale media profielen of op je website? Vraag de ‘pin’ aan per e-mail!

De ‘Ambassadeurs pin’ wordt enkel uitgegeven aan donateurs en sponsoren van de stichting! Ben je nog geen sponsor of donateur, maar wil je deze unieke pin toch ontvangen? Laat het dan even weten in de e-mail wij informeren je dan graag over de mogelijkheden om te doneren.

De ambassadeurs pin – zakelijk!

Zakelijk is het natuurlijk mogelijk om de ambassadeurs pin te ontvangen. Wordt een trotse partner van onze stichting. Partners helpen onze stichting groeien. Zij doneren éénmalig per jaar of helpen ons bij verschillende projecten per jaar.

Onze stichting heeft de ANBI-status en hiermee is jouw financiële gift onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar. Informeer hierover bij je belastingadviseur. Tevens is het mogelijk om via onze stichting natuurlijk een factuur te ontvangen voor jouw administratie.

Wordt ambassadeur en realiseer een win-win situatie. Het steunen van Smiling Child of The Gambia ligt geheel in de lijn en verwachtingen ten aanzien van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Staat de Ambassadeurs pin prijkend op jouw website? Dan maak je eveneens een mooi maatschappelijk statement naar jouw opdrachtgevers en potentiële relaties. Dus een ambassadeurs pin die tevens het imago van jouw bedrijf/organisatie ondersteunt.

Neem contact op met onze stichting en infomeer naar de Ambassadeurs Pin!

Deze foto’s zijn gemaakt door Creative360Gambia.

Reageren is niet mogelijk.