3 mini-documentaires, bijna klaar!

3 mini-documentaires, bijna klaar!

Creative360 Gambia bij Smiling Child School

De mini-documentaires zijn bijna klaar! Wat worden ze geweldig. Deze week is de allerlaatste kans om er als sponsor of bedrijf nog een bijdrage aan te leveren. Wil jij nog een donatie doen? Zo ja, dan is het nu de tijd!

De mini-documentaires zijn met zorg ontwikkeld en gefilmd tijdens onze reis in The Gambia (afgelopen juni). Het worden drie prachtige weergaven van de school, een leraar en een leerling. De 3 mini-documentaires zijn gemaakt in samenwerking met Creative360 Gambia. Op positieve en inspirerende wijze delen wij straks een mooie drieluik van onze stichting in The Gambia. Je bent nog niet te laat. Vanaf slechts € 30,- kun je aan deze 3 documentaires bijdragen!

Hoe? Stuur ons een mail of bericht via de sociale media kanalen.
Jouw aanmelding ontvangen wij dan graag voor: 5 augustus.

Zakelijk een bijdrage doen?

Sally in de opname studio voor de voice-over van de documentaires. Een bijzondere ervaring!

Het logo van jouw bedrijf plaatsen wij in de aftiteling van het filmpje. Hoe leuk is dat? Niet alleen voor de bekendheid van jouw bedrijf, maar ook voor een goede maatschappelijke betrokkenheid.

Wil je een factuur ontvangen? Dat kan. Geef het even aan in je mail of berichtje. Onze stichting heeft de ANBI-status en hiermee is onder bepaalde voorwaarden jouw bijdrage belasting aftrekbaar.

Privé een bijdrage doen?

Natuurlijk kun je ook privé een bijdrage doen. Dan plaatsen wij, indien je dit wilt, jouw naam in de aftiteling van de mini-documentaires. Jawel, wij beloven dat de 3 mini-documentaires ontzettend mooi worden. Stuur ons een berichtje of e-mail.

Doel?

Doneer voor het 4de klaslokaal

Jouw bijdrage aan de filmpjes komen direct ten goede aan de verdere bouw van de basisschool. Voor het 4de klaslokaal hebben we de begroting bijna rond. Wij hopen op de laatste zetjes, zodat we in september kunnen starten met het bouwen van de basisschool.

Niet bijdragen aan het filmpje, maar wel aan het 4de klaslokaal? Dat kan natuurlijk ook. Via Geef.nl loopt er een donatie actie. Via dit platform kun je gemakkelijk online doneren. Liever geen extra kosten bij het doneren? Dan zijn er iets meer handelingen, maar kun je ook direct een donatie doen:

Het IBAN-rekeningnummer is: NL58RABO 0319 0524 78
Ten name van: Smiling Child of The Gambia.

Reacties zijn gesloten.