CBS De Tamboerijn flessenactie

CBS De Tamboerijn flessenactie

Leerlingen van CBS de Tamboerijn

Vrijdag 21 februari hebben Rosanna & Jacco een presentatie gegeven aan ruim 180 leerlingen van CBS De Tamboerijn (te Gorinchem), met als doel een flessenactie op te zetten! Een flessenactie voor de kinderen in The Gambia.

Rosanna en Jacco

Wat vonden wij dit leuk om te doen! Zo bijzonder hoe de kinderen aandachtig, muisstil, maar toch alert en actief mee deden met de presentatie. Met dank aan Lana (leerling aan CBS de Tamboerijn) die deze actie initieerde! Dankzij Lana en CBS de Tamboerijn zijn deze lieve leerlingen vol enthousiasme flessen aan het inzamelen voor Smiling Child of The Gambia.

Het doel van deze flessenactie is om een mooie bijdrage bij elkaar te realiseren. De bijdrage die hieruit voortvloeit zal ten goede komen aan het onderhoud van de school en nieuwe schoolspullen voor de kinderen.

Natuurlijk houden Rosanna en Jacco nauw contact met de CBS de Tamboerijn om deze bijzonder mooie flessenactie te blijven volgen. De flessen kunnen ingeleverd worden tot vrijdag 20 maart!

Wil jij een actie opzetten ten behoeve van onze stichting? Hartstikke tof! Natuurlijk denken wij graag met je mee. Neem hiervoor dan contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.