Vorderingen bouw basisschool

Vorderingen bouw basisschool

Naarmate de weken verstrijken groeit het verlangen en het gemis. Mark & Jacco gaan over drie weken weer naar The Gambia. Ons tweede thuis, terug naar de hartverwarmende kinderen, de enthousiaste leraren en de lieve ouders. Maar voor het zo ver is praten wij je even bij over de vorderingen die de bouw van de basisschool de afgelopen weken heeft doorgemaakt.

In een rap tempo wordt er gebouwd aan de eerste drie lokalen van de basisschool. Met man en macht klussen de bouwvakkers door, inmiddels worden de muren al gestuct en is het beton voor de plavuizen al gestort. Het team aan bouwvakkers is de laatste weken verdubbeld. Er wordt met zo’n 8 bouwvakkers vast aan de school gewerkt. Daarbij krijgen zij ook hulp van ouders uit het dorp!

Het tempo ligt hoog en dat moet ook! Het is voor ons en voor de leraren erg belangrijk dat de school af is voor 4 april 2020, want dan vieren wij het derde jubileum van Smiling Child of The Gambia. Wat begon als een klein initiatief groeit langzaam uit tot een passievolle organisatie. Een organisatie voor verbetering, verbetering van de schoolomgeving, verbeteren van de lesmogelijkheden en het vergroten van de kans op een betere toekomst voor ruim 300 kinderen en gezinnen.

Als je de foto’s ziet van de bouw van de eerste drie klassen van de basisschool, zijn we ongekend trots! Dat wij deze kans krijgen om de levens van deze kinderen voor altijd een duwtje te geven in de goede richting. Dit hadden we niet gekund zonder de volhardende steun van onze sponsoren! Wat zijn wij hen ontzettend dankbaar.

Reageren is niet mogelijk.