Dag 2019, bedankt!

Dag 2019, bedankt!

De laatste dagen van het jaar. Altijd het moment van bezinning. We hebben het natuurlijk al vaak genoeg gezegd en geschreven, dankbaarheid alom voor de steun van onze sponsoren. Ook zijn we dankbaar voor de transparante communicatie met ons schoolhoofd en de leraren in The Gambia, want dat zorgt voor duidelijke en goede communicatie in al onze uitingen.

2019 was wederom een bijzonder jaar. En alweer het tweede jaar dat we ons inzetten met de stichting voor beter onderwijs en een betere schoolomgeving voor (kans)arme kinderen in het primaire onderwijs in The Gambia.

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach!

Onze slogan! Niet zomaar, want de slogan staat voor een schoolomgeving waar kinderen zich thuis en veilig voelen en de zorgen van thuis even kunnen vergeten. Waar ze met plezier kunnen spelen met vrienden en vriendinnen en waar ze zich voorbereiden op een toekomst.

Dankzij de steun van sponsoren is het mogelijk de levens van deze kinderen aanzienlijk te veranderen. Of je nu éénmalig een donatie geeft voor het bouwen van de basisschool of dat je nu maandelijks algemeen of individueel een kindje sponsort. Of je een groot bedrag of een klein bedrag kunt missen, wij garanderen je dat 100% wordt besteedt aan het doel van onze stichting!

Voor een terugblik op 2019 hebben we een jaarverslag geschreven. Het jaarverslag is gelinkt aan alle nieuwsberichten van het afgelopen jaar. Je kunt het jaarverslag hier <<< download: jaarverslag 2019 >>> downloaden. Zo heb je alles in één overzicht!

Wij wensen je hartverwarmende Kerstdagen en een bijzonder mooi Nieuwjaar. Wij willen je bedanken voor alle steun en toewijding van het afgelopen jaar en wij rekenen graag weer op je in 2020.

Liefs en warme groet,

Namens het volledige team, de leraren en de kinderen in The Gambia.

Mark Leeuwis en Jacco Verschoor

Reageren is niet mogelijk.