Klaar voor 2020!

Klaar voor 2020!

Het nieuwe jaar is vers begonnen. Wat gaat dit jaar voor de stichting brengen? Actie! Het nieuwe jaar beloofd in ieder geval bruisend te worden. Plannen worden gemaakt voor een flessenactie, een benefiet avond, een golf-clinic. We gaan het zien, we houden je natuurlijk op de hoogte!

Op school in The Gambia genieten de kinderen nog van een welverdiende vakantie. De leraren hebben cursus / bijscholing van The Gambia College voor het volgende semester, geen vakantie voor hun of misschien toch een beetje?

Kleur-, potloden en kneedbare gum

Wij vertelden je over het kunst lesprogramma dat door onze school is ontwikkeld. Veel kinderen volgen de les op zaterdag. Het lesprogramma wordt door onze leraar Sainey ontwikkeld. Klik hier, om er meer over te lezen.

Op speciaal verzoek van Sainey doen wij een oproep. Wij willen je vragen om kleurpotloden (set van 20 of 24 verschillende soorten), gewone potloden van verschillende sterkten (6B-4H) en kneedbare gum (bijvoorbeeld van Prismacolor). Je zou dit kunnen kopen bij Action, Xenos, Hema of een kunstwinkel of online via Doelshop (o.a. Bol.com)

Wil jij ons hierbij helpen? Zo kunnen we een mooie collectie poloden, gummen en puntenslijpers kunnen doneren voor het kunst lesprogramma.

Banendozen inzamelen

Wij (Mark en Jacco) hebben nog gevulde bananendozen staan die we graag willen gaan versturen naar school, maar misschien heb jij ook spullen die je kunt missen? Het verzenden van een bananendoos kost € 7,50 per doos. Wil jij de kinderen of leraren blij maken met kleding, schoolspullen en speelgoed die jij kunt missen? Haal je kast leeg en start het nieuwe jaar met een frisse kast!

Aanleveren voor verzending

Wij verzamelen de bananendozen tot vrijdag 14 februari. De dozen kun je bij ons inleveren op Dalemstraat 36, 4201 BP, te Gorinchem. Stuur ons een berichtje via de e-mail of Facebook, zodat we rekening kunnen houden met je komst. Wij brengen alle ingezamelde dozen weg op zaterdag 15 februari!

Een bananendoos mag je geheel inpakken met de spullen die jij kunt/wilt missen. Bij voorkeur ook met de gevraagde tekenspullen voor het kunst lesprogramma. Lukt het je niet om een volle doos te doneren? Dat is geen probleem, dan doen wij jouw gift bij een andere bananendoos.

Bananendoos instructies.

Wel verzoeken wij je alles in te pakken in een bananendoos, die je kunt krijgen van de groentewinkel of supermarkt. Om niet het sponsorgeld aan te spreken, dat o.a. bestemd is voor de bouw van de basisschool vragen wij je een envelopje erbij te doen met € 7,50 per bananendoos en een lijst (overzicht) van de inhoud van de bananendoos.

Ook een gift aan jouw sponsorkindje?

Natuurlijk kun je ook specifiek een brief, kleding, speelgoed of schoolspulletjes aan jouw sponsorkindje sturen. Als je dit wil doen, maak het dan wel duidelijk in de doos, pak het in een tas met zijn/haar naam erop bijvoorbeeld. Hierdoor is het voor de leraren duidelijk dat je dat naar je sponsorkindje stuurt. Wij adviseren je geen contant geld te versturen!

Het verzenden

Wij brengen de dozen zelf naar Gambia for You in Gilze, zij zorgen er dan voor dat de bananendozen verstuurd worden. Indien alles op tijd verloopt komt de container na anderhalve maand aan. We houden je hierover op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Reacties zijn gesloten.