De nieuwe kleuters

De nieuwe kleuters

Dit schooljaar 2020/2021 hebben wij heel veel nieuwe kleuters op school mogen ontvangen! Niet alleen kleuters schreven zich in, maar ook in de andere klassen zijn er leerlingen bijgekomen. De reden; onze school groeit gigantisch in naamsbekendheid dankzij de goede lessen die gegeven worden.

Kinderen hebben het recht om te leren. Met een glimlach!

Scholen melden zich om aan te sluiten

Wij streven met de leraren naar beter onderwijs. Dit wordt ook gezien bij andere scholen, zij melden zich aan om ons lessysteem over te nemen. Het is uiteindelijk ons doel om meerdere scholen aan te laten sluiten, zodat zij met elkaar dezelfde visie delen. Hierdoor willen we een web over The Gambia realiseren, zodat kinderen makkelijker toegang krijgen tot beter onderwijs.

Om dit te doen krijgen de leraren bijscholing en cursussen. Zo was er afgelopen week ook een cursus ten behoeve van capaciteitsmanagement.

Wij willen blijven groeien

Om onze stichting te laten groeien zijn wij afhankelijk van sponsoren. Wil je ons helpen onze missie te realiseren? Steun ons! Via deze pagina lees je meer over de verschillende donatie mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk.