Bananendozen inzamelen

Bananendozen inzamelen

Tijd voor een nieuwe inzameling bananendozen! Omdat de meeste in december al de kasten opruimen kondigen wij alvast onze bananendozen inzameling aan.

Door het coronavirus, de lockdown en de maatregelen is bij veel gezinnen het inkomen volledig weggevallen. Wij ontvangen steeds meer berichten dat zij geen eten of kleding kunnen kopen. De situatie is schrijnend.

Met onze leraren proberen we alle kinderen op school te houden, ook al wordt het schoolgeld niet betaald. Dit doen we van maandelijkse donaties aan onze stichting. Zo doen wij ons best om de kinderen nog altijd een kans te bieden op een betere toekomst! Hierbij kunnen wij jouw steun hard gebruiken. Lees meer over de maandelijkse donatie mogelijkheden.

Bananendozen

We hebben als streven om in de eerste week van februari 2021, weer heel veel bananendozen te versturen. De inhoud voor de bananendozen kan weer van alles zijn (let op: ook etenswaren die niet bederven en goed verpakt zijn!), zoals: kleding, schoolspullen, speelgoed, knuffels, gereedschap, rugzakjes, tandpasta, shampoo, zeep, tandenborstels… noem maar op. Mocht je twijfelen? Neem dan even contact met ons op.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vult een bananendoos met de artikelen die jij aan de kinderen en gezinnen in The Gambia wil geven. Een bananendoos haal je gemakkelijk bij de supermarkt of groentewinkel. Zodra je deze volledig hebt gevuld, schrijf je op de doos de inhoud van de bananendozen (bijvoorbeeld kleding, koeken en shampoo’s).

Bananendozen worden vanaf maandag 4 januari in Gorinchem (Dalemstraat 36; 4201 BP) ingezameld. Je treft Mark en Jacco over het algemeen na 18.00 uur thuis aan. Wil je er zeker van zijn, dat wij er zijn? Stuur ons een berichtje via onze Facebookpagina.

Per ingeleverde banendoos vragen wij € 7,50 voor de verzendkosten.

Reageren is niet mogelijk.