Fatou Kebbeh

Fatou Kebbeh

Fatou Kebbeh

is een van de kleuters die les krijgt aan de Rosy Apple Noel Baker Nursery School. Om u op de hoogte te houden over de kinderen die les krijgen hebben wij besloten met enige regelmaat één van de kinderen van de school aan u voor te stellen. Hierdoor krijgt u een kleine indruk over de kinderen die leskrijgen. De kinderen komen van arme gezinnen en hebben uw steun hard nodig. Wij wijzen u geen kinderen persoonlijk toe, maar wij hopen dat u door het lezen van de interviews met de kinderen inziet dat het sponsoren van een kind zeker bijdraagt aan het onderwijssysteem aan Rosy Apple Noel Baker Nursery School.

Ieder kind heeft toch het recht op een betere toekomst? Wij geloven dat onderwijs de sleutel naar die toekomst is.

Fatou Kebbeh is nog maar 5 jaar oud. Ze woont in het afgelegen gedeelte van Lamin in de wijk, net als de andere kinderen. Fatou vindt het leuk om naar school te gaan, vooral tekenen en gym zijn haar lievelingslessen. Ze wil dan ook niets liever dan kunstenaar worden later. Haar ouders werken hard, maar helaas is dit niet genoeg om altijd de school te kunnen betalen. Fatou heeft nog een oudere zus met wie ze goed kan op schieten “mijn zus en ik spelen vaak samen met andere kinderen uit de wijk”.

Steun onder andere Fatou en haar klasgenootjes! Geef een maandelijkse donatie waardoor wij de gelegenheid hebben de kinderen beter onderwijs te kunnen bieden. Klik hier over meer informatie over: “Maandelijks doneren”

Reageren is niet mogelijk.