Isatou Kanuteh

Isatou Kanuteh

Isatou Kanuteh

is een van de kleuters die les krijgt aan de Rosy Apple Noel Baker Nursery School. Om u op de hoogte te houden over de kinderen die les krijgen hebben wij besloten met enige regelmaat één van de kinderen van de school aan u voor te stellen. Hierdoor krijgt u een kleine indruk over de kinderen die leskrijgen. De kinderen komen van arme gezinnen en hebben uw steun hard nodig. Wij wijzen u geen kinderen persoonlijk toe, maar wij hopen dat u door het lezen van de interviews met de kinderen inziet dat het sponsoren van een kind zeker bijdraagt aan het onderwijssysteem aan Rosy Apple Noel Baker Nursery School.

Ieder kind heeft toch het recht op een betere toekomst? Wij geloven dat onderwijs de sleutel naar die toekomst is.

Isatou Kanuteh is pas 6 jaar oud. Ze woont in Lamin, Kerewan, precies waar de school gevestigd is. Straks als ze ouder is moet ze naar het vervolg basis onderwijs. Dan moet ze iedere dag verder reizen langs onverharde, donkere en gevaarlijke wegen. Ze hoopt dat ze nog lang op onze school kan blijven. Isatou komt uit een vrolijk en gelukkig gezin. Ze heeft 2 zusjes en 1 broertje. Haar vader is tuinman en haar moeder heeft een administratieve baan. Haar droom is om journaliste te worden! Maar ondanks dat haar familie hard werkt lukt het niet altijd om alle kinderen te onderhouden. Dat vindt ze vervelend voor haar ouders zegt ze. Help jij Isatou haar droom te verwezenlijken?

Steun onder andere Isatou en haar klasgenootjes! Geef een maandelijkse donatie waardoor wij de gelegenheid hebben de kinderen beter onderwijs te kunnen bieden. Klik hier over meer informatie over: “Maandelijks doneren”

Reageren is niet mogelijk.