Fijne kerstdagen

Fijne kerstdagen

Fijne Kerstdagen & een voorspoedig 2018.

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Wij hebben de stichting opgericht in april van dit jaar. Als we dan terugblikken dan hebben we vooral mooie momenten meegemaakt. Langzaam aan veranderd de school in een fijne en hygiënische omgeving waar kinderen gezond en onbezorgd naar school kunnen gaan. 

Donatie Achter de Kerk - Smiling Child of The GambiaTijdens de vorige jaarwisseling zijn Mark & Jacco bevlogen geraakt met Gambia en vooral met de schoolgaande kinderen. De erbarmelijke omstandigheden waar zij zich in verkeren raakte ons. Na terugkomst uit Gambia besloten Mark & Jacco in februari om de stichting op te richten. In april van dit jaar was het dan eindelijk zover. De uitstraling en het logo van de stichting werd verzorgd door Appart Studio en de eerste financiële steun werd geboden door Restaurant Achter de Kerk uit Gorinchem. Je leest hier nog eens ons allereerste nieuwsbericht “de eerste weken“. 

Na een vliegende start die wij als stichting mochten realiseren kenden wij helaas ook een tegenslag. In september publiceerde wij het nieuwsbericht over de onverwachte wending. Toen moesten wij helaas besluiten niet verder te gaan met de oorspronkelijke school. Zij wilden niet in overeenstemming komen over bepaalde afspraken in zake de financiële steun die wij als stichting wilde geven. Gelukkig kwam onze adviseur Pasamba in aanraking met Rosy Apple Noel Baker Nursery School. 

Plavuizen_Smiling Child of The GambiaVanaf het moment dat we die school kende hebben we een kleine overeenkomst opgesteld. Daarna zijn wij van start gegaan met het eerste project, namelijk het vervangen van de ramen en al vrij snel daarna het leggen van plavuizen. Op dit moment zijn wij nog druk bezig om giften te werven voor het sanitair project waar we hopen in januari 2018 mee te kunnen starten.

Als dank voor alle steun, maar ook om meer betrokkenheid te creëren stelden wij de afgelopen dagen de kinderen van Rosy Apple Noel Baker Nursery School aan u voor. U leest ze onder het kopje “interviews“. Maar wij zijn ook gestart met ons eigen youtube kanaal, waar wij kleine video’s plaatsen. Zo kunt u ons ook vinden via youtube en volgen.

Een jaar is pas echt afgesloten met een kerstdag op school. Zo zorgden wij ervoor dat er na jaren weer voor het eerst echt een kerst gevierd kon worden op school! Klik hier voor meer foto’s.

Wij zijn enorm trots en dankbaar voor alle loyale steun van donateurs, sponsoren maar ook van vrienden en familie en diegene die een bijdrage leveren in materiele zin. Wij willen jullie enorm bedanken voor het vertrouwen en wij hopen ook in 2018 op jullie steun te mogen rekenen.

 

Reageren is niet mogelijk.