Sallimatou Sowe

Sallimatou Sowe

Sallimatou Sowe

is een van de kleuters die les krijgt aan de Rosy Apple Noel Baker Nursery School. Om u op de hoogte te houden over de kinderen die les krijgen hebben wij besloten met enige regelmaat één van de kinderen van de school aan u voor te stellen. Hierdoor krijgt u een kleine indruk over de kinderen die leskrijgen. De kinderen komen van arme gezinnen en hebben uw steun hard nodig. Wij wijzen u geen kinderen persoonlijk toe, maar wij hopen dat u door het lezen van de interviews met de kinderen inziet dat het sponsoren van een kind zeker bijdraagt aan het onderwijssysteem aan Rosy Apple Noel Baker Nursery School.

Ieder kind heeft toch het recht op een betere toekomst? Wij geloven dat onderwijs de sleutel naar die toekomst is.

Sallimatou Sowe wil graag docent / leraar worden later! Naar school gaan zorgt ervoor dat ze een kans heeft op een betere toekomst. Zij wil graag anderen helpen bij een betere toekomst zegt ze. Ze is pas 6 jaar oud en komt ook uit Lamin, Daranka. Het leukste aan school vindt ze sporten en leren. Ze komt uit een arme maar fijne familie zegt ze zelf, ze heeft dan ook twee hele lieve broers en een zus. Help jij Sallimatou om leraar te kunnen worden?

Steun onder andere Sallimatou en haar klasgenootjes! Geef een maandelijkse donatie waardoor wij de gelegenheid hebben de kinderen beter onderwijs te kunnen bieden. Klik hier over meer informatie over: “Maandelijks doneren”

Reageren is niet mogelijk.