Het 4de klaslokaal

Het 4de klaslokaal

Mark en Amadou lopen naar de basisschool.
De eerste helft is gerealiseerd.

We gaan verder bouwen! Het vierde klaslokaal staat gepland voor september. 1 probleem is er wel, de begroting is nog niet sluitend. Wij kunnen jouw hulp hier hard bij gebruiken. Om het volgende klaslokaal te kunnen bouwen is er nog zo’n € 1000,- nodig. Wil jij ons helpen het 4de klaslokaal van de basisschool te realiseren?

Door het realiseren van het 4de klaslokaal zijn we weer een stapje dichterbij onze droom; een basisschool in Lamin-Kerewan. De basisschool is voor de kinderen ontzettend belangrijk. Andere basisscholen zijn zo’n 1,5 uur lopen vanaf het dorpje verwijderd. Dit zorgt ervoor dat veel kinderen niet meer naar school gaan. Door de basisschool te realiseren in het dorp, maken we het mogelijk dat deze kinderen naar school kunnen blijven gaan! Iedere steun groot of klein is hierbij welkom!

Privé of Zakelijk een steentje bijdragen?

Het is mogelijk om zowel privé als ook zakelijk een donatie te doen. Onze stichting heeft de ANBI-status en hierdoor is het extra voordelig doneren. Onder bepaalde voorwaarden is jouw donatie namelijk aftrekbaar bij de belastingaangifte.

Wil je een factuur voor jouw financiële administratie? Dat is natuurlijk mogelijk. Stuur ons dan een e-mail of berichtje met de juiste adressering en het gewenste donatiebedrag. Wij garanderen je dat 100% van jouw donatie besteed wordt aan het doel van onze stichting!

Er zijn meerdere mogelijkheden om te doneren.

Doneren kan via verschillende manieren; per bankoverschrijving, direct online via Geef.nl of bekijk al onze andere mogelijkheden.

Direct per bankoverschrijving:
RABOBANK IBAN: NL58RABO0319052478
T.N.V.: Smiling Child of The Gambia
O.V.V.: “4de klaslokaal”

Online doneren via Geef.nl:
Gemakkelijk online doneren is ook mogelijk via Geef.nl; klik op deze link.

Of lees alle andere mogelijkheden; “doneren

Het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach in The Gambia. Help je mee?

Nu het nieuwe schooljaar alweer bijna van start gaat, zou het dus geweldig zijn als we ook kunnen starten met het bouwen van het 4de klaslokaal. Het 4de klaslokaal is voor de basisschool is hard nodig, want inmiddels gaat klas 3 van de basisschool over naar klas 4. Er is nu nog geen 4de klas en dankzij jouw bijdrage kunnen we door gaan met het basisonderwijs voor deze kinderen.

Met het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht zullen wij meer dan 400 kinderen krijgen bij ons op school! Een bijzonder aantal als je je indenkt dat we 4 jaar geleden begonnen met slechts 125 kinderen. Jouw hulp is hard nodig, mogelijk wij op je rekenen? Wij realiseren graag deze droom voor deze kinderen en families.

Reageren is niet mogelijk.