Een nieuw dak voor de kleuterschool!

Een nieuw dak voor de kleuterschool!

Smiling Child Nursery School krijgt een nieuw dak. Toen wij afgelopen juni in The Gambia waren constateerden we dat het dak van de kleuterschool vervanging nodig had. De platen van het dak hadden gaten en de constructie was flink verzwakt.

In juni besloten we om het dak van de kleuterschool te laten vervangen. Inmiddels is dit in volle gang en al bijna gerealiseerd. We zijn ontzettend blij dat het dak zo snel gerealiseerd kon worden, vanaf volgende maand start het nieuwe schooljaar en ontvangen we onze kinderen weer op school.

We gaan door met de basisschool

Door het virus konden wij ruim 20 maanden niet reizen naar The Gambia. Het gevolg was dat er ook écht onderhoud nodig was aan de scholen. Zo zijn er deze zomer ventilatoren geplaatst in alle klaslokalen en heeft de kleuterschool een nieuw dak gekregen.

In september komen de kinderen terug naar school en start het nieuwe schooljaar 2021/2022. Dan hopen we ook te starten met het bouwen van het 4de klaslokaal van de basisschool. De school groeit uit zijn voegen op het moment, want na deze zomer verwachten we ruim 400 kinderen op school (4 jaar geleden begonnen we met een kleine 125 kinderen op school!). Wil jij ons helpen met het realiseren van het 4de klaslokaal? Lees meer via deze link!

Gallerij het nieuwe dak voor de kleuterschool.

Reageren is niet mogelijk.