Juli 2018

Juli 2018

Juli 2018Zomervakantie in Gambia 2018

Wij realiseerden ons de afgelopen dagen dat we echt een heel schooljaar betrokken zijn geweest bij onze kleuterschool. Afgelopen week vierden ze op school hun laatste schooldag. Twee weken geleden werden wij gevraagd of de stichting de kinderen en leraren wilde helpen met de eindejaarsviering. Natuurlijk hebben we dat gedaan, van het kleine bedrag wat we overmaakten konden ze er echt een feestje van maken en ook werden de rapporten uitgedeeld.

 

Dat was een heel schooljaar met bijzondere momenten en wat zijn Mark en ik ontzettend dankbaar dat we dit kunnen doen, dankzij onze sponsoren en donateurs. Als we terug kijken op het afgelopen jaar dan hebben we veel geleerd, maar vooral dat niets vanzelfsprekend is. Ook realiseren wij ons dat het vertrouwen geeft om meerdere keren per jaar controle te houden op het project. 

 

Nu de kleuterschool bijna af is, wordt het tijd om deze in te richten. Wat mogen wij dankbaar zijn dat we al de eerste 5 archiefkasten, 4 bureaus en 4 bureaustoelen voor de leraren hebben verzameld.Dit lukte dankzij de steun van Rody en Manon van Havee Meubelen, die ons helpen in samenwerking met Gispen. Zij zorgden in een mum van tijd voor deze prachtige meubels. Hier zijn wij zo ontzettend blij mee! Momenteel hebben we nog de moeilijke taak om ca. 172 kleuterstoeltjes en tafeltjes bij elkaar te krijgen. Als dat gelukt is proberen we een complete container te huren om alles naar Gambia te sturen! Mocht je ons willen helpen bij het bekostigen van de container? Dan heel graag een donatie onder vermelding van “Container” aan Smiling Child of The Gambia met rekening nummer: NL58 RABO 0319 052 478. Specifieke donaties onder vermelding van “container” worden voor de container gereserveerd en worden apart beschouwd van de giften ten behoeve van ons doel!

Medio september gaat de school weer starten na de zomervakantie. Tot die tijd gaan wij diverse acties en plannen voorbereiden. Dit ten behoeve van het bouwen van een basisschool volgend jaar! Dus wil je ons ondersteunen of wil je samen een actie opzetten? Laat het ons dan even weten. Je kunt het ons persoonlijk vragen of laat een berichtje achter via onze contactpagina. Wil je weten hoe je ons nog meer kunt helpen? Klik dan hier.

Impressie van de afsluiting op school. Meer filmpjes en foto’s zie je op Facebook & Instagram

 

Reacties zijn gesloten.