Ousman Sowe

Ousman Sowe

Ousman Sowe

Ousman en zijn broers en zussen gaan bij ons naar school. Net als de andere leerlingen vertelt hij graag het één en ander over zichzelf. Wil jij hem helpen bij zijn droom? Dat kan, sponsor dan een kind (klik hier voor meer informatie).

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Ousman Sowe vind het leuk om te spelen op school. Het is zijn droom om architect te worden.  Hij is nog maar 5 jaar oud en zit dus bij ons op school in groep 1b. Hij krijgt les van onze lerares Ndey. Zijn broers en zussen gaan ook allemaal naar school. Ousman woont vlakbij school met het gezin in Lamin Kerewan. Hij heeft twee kleine zusjes, zij zijn een tweeling, en drie oudere broers en zussen. De tweeling zusjes van Ousman willen ook graag naar onze school. Ousman vertelt namelijk dat de tweeling dit vaak tegen zijn ouders zeggen. De vader van Ousman werkt als verkoper op de markt en zijn moeder maakt eigen cake en verkoopt deze in de wijk op straat.  

Help Ousman om architect te worden en zorg ervoor dat hij naar school kan blijven gaan! Voor een financiële bijdrage groot of klein zijn wij je enorm dankbaar. Wij garanderen je dat 100% van jou bijdrage besteedt wordt aan de kinderen van onze school. Meer informatie over een éénmalige donatie of het sponsoren van een kind.

Klik hier voor de andere interviews.

Reacties zijn gesloten.