Kerstactie 2020

Kerstactie 2020

Het coronavirus heeft in The Gambia nog niet zoveel coronapatiënten veroorzaakt! Wel zijn veel gezinnen door de lockdown en maatregelen hun levensstandaard en inkomen kwijtgeraakt! Banen zijn verloren gegaan, omdat er simpelweg geen werk meer is. Hierdoor wordt de armoede alleen maar groter!

Kinderen naar school…

Met de stichting trachten wij zo veel mogelijk kinderen naar school te laten gaan! Dit lukt niet zonder de steun van onze sponsoren. Ook jij kunt jouw steentje hieraan bijdragen d.m.v. een algemene maandelijkse donatie of door het sponsoren van een kindje.
Je leest hier meer over het maandelijks doneren.

De Kerstactie 2020

Kerstactie 2019

Het is ons doel om alle kinderen tijdens de kerst eten te geven. Het verzoek is om een bijdrage te doneren ten behoeve van rijst. Rijst is namelijk de eerste levensbehoefte in The Gambia. Door het wegvallen van het inkomen van vele gezinnen, stijgt de armoede aanzienlijk! Gezinnen hebben moeite om uberhaupt nog aan eten te komen.

Met 1 zak rijst van 50kg helpen wij een gemiddeld gezin (2 volwassenen, 3-4 kinderen) met een maand eten! Een zak rijst kost gemiddeld € 25,-.

Voor deze actie geldt, iedere bijdrage telt! Jouw steun is hard nodig!

Doneren kan via:

  • TNV: Smiling Child of The Gambia
  • IBAN: NL58RABO 0319 0524 78
  • SWIFT: RABONL2U
  • OVV:”Kerstactie 2020″

Direct doneren via onze openstaande betaalverzoek.
Online direct doneren via Geef.nl? Let op: de website rekent 8% kosten. Doneer dan hier!

Wij garanderen dat 100% van jouw gift ten goede komt aan deze actie!

Reageren is niet mogelijk.